Veljko Paunović (©Reuters)
Veljko Paunović (©Reuters)

Paun prvi put pao: Boli kada se izgubi, ali vratićemo se

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.10.20. | 00:29

“Momci su ostavili sve na terenu”, kaže srpski trener

Moralo je i to jednom da se desi. Veljko Paunović je doneo Redingu najbolji start u ligi u istoriji kluba, a u petak veče, u 9. kolu Čempionšipa, ekipa je pretrpela prvi poraz.

Nije se baš očekivalo da izgubi od Koventrija (3:2), koji je bio u seriji loših rezultata, ali nekada dođe dan kada slabo šta polazi za nogom i kada je poraz suđen. Tužan je Paunović zbog poraza, ali nije razočaran.

Izabrane vesti

Teško je kada se izgubi. Boli. Ali, oporavićemo se”, poručio je Paunović posle utakmice.

Smatra srpski trener da jedan poraz neće uzdrmati redove Redinga.

Imamo dobar timski duh između igrača i stručnog štaba i želimo da ga negujemo. Zato nećemo nikog izneveriti posle prvog poraza, jer neki mali porazi nekada vode do velikih pobeda”.

Iako je njegov tim izgubio, Paunović je bio zadovoljan što su njegovi igrači dali sve od sebe.

Momci su ostavili sve na terenu. Svako je mogao da vidi stvari oko kojih nema pregovora: da su se borili do poslednjeg trenutka, da nisu odustajali ni u jednom momentu, da je svako dao sve od sebe. Zato, što se tiče odnosa na terenu, imali smo dobru utakmicu. Tehnički, igrali smo dobro s loptom, dobro smo se i branili, osim kod šuteva sa distance. To nas je koštalo”.

Imao je Paun i poruku za navijače Redinga.

Niko nije srećan kada se izgubi. Ali, želim da poručim našim navijačima da ćemo se oporaviti i vratiti pobedničkoj seriji u najkraćem mogućem roku. Nadam se već od sledeće utakmice”, naglasio je Paunović.

Narednu utakmicu Reding će igrati kod kuće protiv Prestona.


tagovi

RedingVeljko PaunovićČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara