Komentari na vest

Paunović dao otkaz, pa se prekasno predomislio

G

Gostivar

pre 5 meseci

Paunovic definitivno zna da radi sa mladim igracima. Mislim i da je bolje za njega da potrazi zdraviji i normalniji klub. Chivas je ogranicen sa te strane jer mogu da angazuju samo Meksicke igrace i plus je Paunovic u konfliktu sa dva najbolja i najnedisciplinovanija igraca koji izigravaju zvezde i ruse mu sistem i harmoniju u timu.
K

Keba

pre 5 meseci

Evo nama novog selektora :) Pikseta, sayonara!
S

Sf

pre 5 meseci

Samo nam on još fali. Gde god je radio pedala i bio medju najgorima sem SP sa decom. Ne znam jel pratite uopšte šta taj čovek radi. Treba dovesti boljeg od Piksija a ne goreg.
G

GostNezvani

pre 5 meseci

Neka iskulira malo. Biće posla od avgusta.A i Partizan tad ima redovnu decembarsku Skupštinu.
S

Sega89

pre 5 meseci

Idealna prilika da se zahvalimo Piksiju i da nas kršteni trener vodi na evropskom prvenstvu…
.

.....

pre 5 meseci

Da drugi put smenimo zvezdaša posle plasmana na veliko takmičenje i da postavimo partizanovca da se okiti tuđim perjem? Kad Paunović postane selektor, odvede kroz kvalifikacije reprezentaciju na EP ili SP tada treba i da bude na tom prvenstvu. Ovog puta to nije slučaj.
P

Prvi put

pre 5 meseci

Kad su to uradili , to je bio noz u ledja . Doveli neznalicu umesto pravog trenera... A sad mi iskreno ne bi toliko smetalo jer sa Piksijem igramo isto to sto smo igrali i sa Krstajicem.... Tako da u ovoj smeni ne bi video problem.
H

HOĆEMO PROMENE

pre 5 meseci

Nadam se da će od januara biti selektor Srbije. Nije mi jasno zašto Stojković nakon onakve igre i rezultata u mečevima s Mađarskom i Bugarskom ne podnese ostavku. I ne samo on nego i dvojac sa vrha FSS-a.
V

Vlada79

pre 5 meseci

Zato što nemaju obraza a dupe im je zinulo za pare....eto zato!

NemanjaKZ

pre 5 meseci

Verovatno zato sto ni ti sam to ne bi uradio iako je to realna stvar...
S

Sf

pre 5 meseci

Usrećićemo se i sa njim. Koje on rezuktate im. Koga god je vodio bio je posledni ili medju najgorima u ligi. Sem on SP sa klincima. Šta fantazirate.
K

Kg

pre 5 meseci

Koji dvojac? Ima ih mnogo više.Trojac POČASNI TOLE je i dalje glavni pa Bjeka onda Šurbatović. A Džaju su doveli da pokriva njihov lopovluk i nesposobnost jer je omatorio. Nedima neću da komentarišem on u fudbalu ne zna gde je levo. Političar. E svi zajedno treba da odu ali prvo ova glavna trojka koja 10 godina vedri i oblači.
g

gostinjo

pre 5 meseci

aperkatura, klausura, neki cigan iz bajerna, opet neki sa dva tri imena u milanu? Nestalo materijala? pisite o nestoru