Pavkov opet povređen, otkazao Tumbakoviću

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.09.19. | 13:38

Snažni golgeter očigledno obnovio povredu zadnje lože u Novom Sadu, pa neće igrati za Srbiju u predstojećim mečevima

Milan Pavkov neće biti u prilici da nastupa za reprezentaciju Srbije u predstojećim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Portugalije i Luksemburga, pošto je zbog povrede otkazao selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Pavkov je juče u Novom Sadu odigrao svih 90 minuta protiv Vojvodine i postigao prvi pogodak na meču, ali je očigledno doživeo neki novi peh. Podsećamo, snažni napadač iz Begeča je doživeo povredu zadnje lože još u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena na stadionu Rajko Mitić, posle čega je pauzirao tri nedelje. Nije isključeno da je na Karađorđu obnovio povredu, pa će reprezentativnu pauzu pokušati da iskoristi da se u potpunosti reši ovog problema.

Izabrane vesti

Pavkov je ove sezone odigrao osam utakmica u svim takmičenjima za Crvenu zvezdu i postigao četiri gola, a u dresu srpskog šampiona eksplodirao je prošle sezone kada je postigao 15 golova, od kojih je nekoliko bilo zaista spektakularno. Njegove partije nisu promakle selektoru Tumbakoviću, koji ga je uvrstio na spisak pored Luke Jovića i Aleksandra Mitrovića.

Ovo je drugi igrač na kojeg Tumbaković ne može da računa od pozvanih igrača, pošto se prethodno povredio Nemanja Maksimović, umesto kojeg je poziv već dobio Aleksandar Katai. Ostaje da se vidi da li će poziv dobiti i neko od napadača.

Srbija će 7. septembra ugostiti Portugaliju na stadionu Rajko Mitić, a tri dana kasnije ide na gostovanje Luksemburgu.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara