Pavkov u akciji (©MN Press)
Pavkov u akciji (©MN Press)

Pavkov pred vratima Serije A, Zvezda bi mogla da zaradi 1.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.01.21. | 16:22

Napadač crveno-belih dovodi se u vezu s četiri italijanska kluba

O rastanku Milana Pavkova i Crvene zvezde već dugo se priča. Odlazak u Kinu je svojevremeno propao, ali bi ove zime junak istorijske pobede nad Liverpulom mogao da definitivno napusti stadion "Rajko Mitić".

Po pisanju italijanskih medija, 26-godišnji napadač dovodi se u vezu s četiri člana Serije A. Reč je o Parmi, Torinu, Bolonji i Đenovi, a navodno bi Zvezda njegovom prodajom mogla da zaradi oko 1.500.000 evra, pošto ima ugovor do januara 2023.

Izabrane vesti

Poznato je da su Bolonja i Torino ove zime u potrazi za špicom. Kod prvih se pominju Arnautović, Nsame, Sviderski i Lovrić, a kod Bikova Sanabrija, Kuame, Pavoleti i Diao. Hoće li se Pavkov u takvoj konkurenciji izboriti da dobije konkretnu ponudu, videćemo.

Visoki napadač je ove sezone bio tek treća, povremeno i četvrta opcija Dejana Stankovića i teško je da će se njegov status tokom zimskih priprema poboljšati. Crveno-beli su se već rastali sa Ričmondom Boaćijem, kojem je istekao ugovor, ali uveliko se radi na dovođenju Filipa Falka iz Lečea, koji bi trebalo da deli minutažu ili, čak, bude tandem sa sunarodnikom Dijegom Falćinelijem.

Pavkov je u Zvezdi od zime 2017, kada je stigao iz niškog Radničkog, u koji se potom i vraćao na pozajmicu. Imao je dobra izdanja, zablistao s dva gola protiv Liverpula u Ligi šampiona, međutim, od kada mu je propao odlazak u Kinu leta 2019. nalazi se van forme. Ove sezone je odigrao tek 278 minuta u svim takmičenjima i dao dva gola, uz dve asistencije.

Neće imati ništa protiv na "Marakani" da ga prodaju ukoliko se neko javi s konkretnom ponudom.



tagovi

Milan PavkovDejan StankovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara