Pavloviću novi ugovor na pet godina

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.09.19. | 16:00

Produžena saradnja

Sada kada je definitivno otpala mogućnost da se preseli u Lacio, Strahinja Pavlović je, kako su to i najavili čelnici Partizana, dobio novi ugovor od crno-belih.

Mladi štoper, koji je zimus uskočio u prvi tim, potpisao je danas novi ugovor na pet godina. U društvu generalnog direktora Miloša Vazure, stavio je Strahinja Pavlović potpis na novi ugovor.
"Beskrajno sam srećan, jer novim ugovorom klub pokazuje da ima puno poverenje u mene i ujedno veru da ne samo ovom timu i ekipi, već svemu što dolazi, mogu da dam pun doprinos. Ovo je za mene podstrek da se još više fudbalski usavršavam i dam svoj maksimum na svakom polju i da dostojno prezentujem crno-bele gde god se nalazio", rekao je Pavlović.

Izabrane vesti

Direktor Partizana Miloš Vazura očekuje da mladi štoper još fudbalski napreduje i nastavlja da "raste".
"Strahinja je sjajan momak, praktično po broju godina na početku svoje fudbalske karijere, koji će tek kroz utakmice Lige Evrope i domaćeg prvenstva razvijati i pokazivati raskošni talenat. Potpisivanjem novog petogodišnjeg ugovora jasno je da postoji puno obostrano poverenje i da Partizan ima jasnu strategiju u vezi sa njegovim razvojem", istakao je Vazura.

Šansu u prvom timu Strahinji Pavloviću dao je proletos Zoran Mirković, koji je u to vreme bio trener Partizana, a već druga utakmica u karijeri mu je bio večiti derbi na Marakani, koji je odigrao gotovo bez greške. Još tada je skrenuo na sebe pažnju velikih klubova, pa su se za njega zainteresovali Juventus, Lacio, Benfika, Seltik...

Bio je Pavlović na korak od prelaska u Lacio, ali na kraju je ostao u Partizanu i potpisao novi ugovor.

(FOTO: FK Partizan)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara