Komentari na vest

Peđa Mijatović o angažovanju u Partizanu, Ostoji Mijailoviću, Gordanu Petriću, Piksiju, povratku u Srbiju…

S

Savatije

pre preko 1 godinu

Jasno je kao dan iz ove izjave da dolazi u partizan
M

Mijat legenda

pre preko 1 godinu

Mijat je bio i ostao jedna od pravih legendi. Doneo Realu ligu sampiona posle 32 godine cekanja, osvajao titule i trofeje potom bio i sportski direktor jednog Reala sto dovoljno govori o postovanju koje ima u Madridu. Nikad se nije spustao na niske nivoe niti se gurao u prvi plan. Zivi u Madridu covek uziva, verujem da je u Spaniji postovaniji nego ovde.
z

zovlaa

pre preko 1 godinu

Ostoja sibicar slagao da ima podrsku i da u njegov tim uprave ulazi Mijatovic, a isto me ne bi cudilo da je slagao i za Marka Nikolica!
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Tesite se. Isto je slagao i za Savica i za Obradovica.
G

Gost31

pre preko 1 godinu

Ako ništa drugo bar si mogao da vidiš sliku da sedi pored njega. A ako si za Vučelića, onda ti nisi za Partizan očigledno. Da se razumemo nisam ni za jednog od ova dva kandidata ali ako mogu biram manje zlo.
P

Peđa Mijat

pre preko 1 godinu

King
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Koga god spomenu Pedja sa njim veliki prijatelj! Razumem da jeste sa Petrićem i Piksijem ali sa Ostojom? Veliki gospodin, malo i diplomata ali svakako najomiljenija faca meni zvezdašu od svih partizanovaca! Na taj spisak bih dodao još Jokanovića, Golca, Prekazija, Saleta Ilića i od ovih mladjih Mitrovića i Vlahovića!
p

popeskuu

pre preko 1 godinu

Ostoja lazovu! Kad te je to podrzao Mijatovic kad je izjavio da niste u kontaktu vec sve cita iz medija.
S

Saleha

pre preko 1 godinu

Ovde Ostoja ne laže. Pedja laže.
P

PeraHD

pre preko 1 godinu

A kako on zna da Ostoja dobro vodi košarkaški klub. Pre je ovo izjava da se ne zameri nekom ko Ostoju drži.
V

Vozdra,žurim

pre preko 1 godinu

Kratko i jasno,imam pametnija i isplativija posla!Čovjek je menadžer,baš se njemu bakće u Beogradu sa nekim Simom Krampom ili Bata Šarafcigerom(izmišljena imena za primjer) koji su od ranije u kombinacijama sa upravom i igračima.
G

Gost Спарта

pre preko 1 godinu

Тренутно нико паметан неће ући у Звезду и Партизан. Зашто би поштени људи сарађивали са нпр. Терзићем?
J

Jovan 84

pre preko 1 godinu

Nece da ulazi u ovaj mulj.Pametan covek.
G

Gost09

pre preko 1 godinu

Mijatović kaže da nije u kontaktu sa drugom Ostojom i da je neutralan, znači Mijatović laže jer drug Ostoja tvdri da ga Mijatović podržava
D

Dragan Z.

pre preko 1 godinu

Nadji jednog da podrzava Vazuru, a da nije Vucela, i sve ok.
G

Gost57

pre preko 1 godinu

Predrag Mijatović Stanić jedino da nam pomogne da prodamo Telekom Srbija nekoj španskoj firmi i onda on da naplati svoju proviziju. Neće da komentariše, ali hoće da kaže da Ostoja dobro vodi košarkaški klub. Licemerno.
G

Goga lokalac

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima Telekom sa Pedjom?
G

Gost57

pre preko 1 godinu

Pa Pedja je vodio ljude iz Telekoma radi prodaje Telekoma spanskoj Telefoniki. Slučajno znam jer sam tada radio u Telekomu. A sadasnji direktor Telekoma je bio tamo u poseti. A onda su smislili da u slučaju prodaje izvuku masnu proviziju preko neke novoosnovane firme u Srbiji gde je i Pedja vlasnik. Ali nece se Telekom prodati njima.
G

Gost225

pre preko 1 godinu

Gost57 Jos jedan Milov smrad bi da se ugradi u prodaju "Srbijanske" firme jer nase "Srbijansko" je nase (Mislim na RS,CG,Kosovo) a kad je to neka firma iz tih regionalnih prostora onda je to samo njihovo! Dakle ne razmem naslov provatak u Srbiju Mijatovica on se davno izjasnio kao Milogorac isto kao i Savicevic tako da povratka u Srbiju nema dok se CG ne pripoji onda to mozmo da nazovemo povratkom u Srbiju a ove cirkuzante posaljemo u Istoriju...
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

Međutim, u ovoj situaciji sam distanciran, nisam bio u kontaktu ni sa Ostojom, ni sa Miloradom Vučelićem". A OSTOJA NA BCPUDLICATV KAŽE PODRŽAVA ME MIJATOVIĆ