Komentari na vest

Pep iz poštovanja razneo Čelsi, Poter može da se pakuje dok navijači uzalud zovu Romana i Tuhela

n

neznalice

pre preko 1 godinu

Pa ovu je ekipu Tuhel unistio iskasapio i otisao. Ovo su sve njegovi licno transferi. Ekipa koja je osvojila Evropu je selektirana od strane Frenka Lamparda koju je bunkeras Tomas iskasapio.
C

CZ***

pre preko 1 godinu

Mnogo buke ni oko čega. Tako je to u fudbalu. Malo si gore, pa si dole... pa se opet podigneš. Nekoliko godina unazad sprdali su se svi sa Arsenalom. Evo ih sada na vrhu. Čelzi je sada u problemu i kao klub i kao tim, ali gde su pare tu je i moć. Dići će se ponovo. Čelsi ima dve LŠ, Siti ni jednu. Menjali bi poslednje tri titule u PL za jednu LŠ.
O

Obafemi Martins

pre preko 1 godinu

Taj zreb FA kupa stvarno nije pravedan ni realan, Celsi izvuce Siti vec u prvom kolu, dok Aston Vila dobila za protivnika neki Stevenage, Totenhem Preston, a Noric Blekburna. Nisam navijac Celsija, ali ovo je klasicna nepravda.
g

gostic

pre preko 1 godinu

kako su prosli svi navedeni osim totehnema?
К

Куре на специјали

pre preko 1 godinu

Довести енглеског тренера да води клуб који се бори за титулу у Премиер лиги је самоубиство из нехата(читај:глупости). Последњи домаћи тренер који је освојио лигу је Хауард Вилкинсон са Лидсом 1992. године. Ови садашњи би у Лучанима били отпуштени после четири кола, не зато што је Нешко љут, већ због тога што стварно појма немају. Апсолутно неталентовани за фудбал, у сваком смислу.
G

Gost666

pre preko 1 godinu

Zidan podhitno u Celzi kakav bi tim napravio...
n

number 1

pre preko 1 godinu

Unormali se
H

Hyyyhyyyyyhh

pre preko 1 godinu

Celzi je kanta
L

Logitech

pre preko 1 godinu

Ma kakav Zidan, samo Martin Jol, Martin O'Nil (onomad bio peti sa Aston Vilom na tabeli), Piter Bos ili nas Marko Nikolic.
N

Nikmuk

pre preko 1 godinu

Od sledeće godine u Engleskoj će se pitati city i njuka, a ovi pod upravom amera će samo biti posmatrači. Njih samo zanima profit. Jedno 10 utakmica bojkotuje bude prazan stadion pa da vidiš kako moraju sve iz korena da menjaju
C

Cao Pozz

pre preko 1 godinu

@NikMuk Naravno da ce se pita Njukasl kada je plastika.Dzabe im sve pare na svetu kada su zadnju titulu osvojili 1924 godine (znaci pre skoro 100 godina).
N

Nikmuk

pre preko 1 godinu

Cao Pozz na zapadu su mnogi od plastike. Što ne bih bio i Njuka
J

Junker

pre preko 1 godinu

Koliko rade protiv Sitija. U Liga kupu dobija "slucajno" Celsi pa Liverpul, a u FA Kupu Celsi pa Arsenal.
x

xx

pre preko 1 godinu

Pitanje je ko u Čelziju dovodi igrače Uprava sama ili se i trener nešto, pita ovo što oni rade nema smisla.
H

Hrvoje

pre preko 1 godinu

Boris Đonson je uspešno uništio Čelsi. To je ta hvaljena zapadna demokratija.
T

Toma Sojer

pre preko 1 godinu

I Britanci imaju svog duha, samo sto taj lebdi oko Emirejtsa, najbolji pokazatelj toga je stanje u Celsiju i tabela engleske lige.
a

artur2

pre preko 1 godinu

Citam da pisete nemaju trenera sa znanjem..a isti vi novinari a i ovi panjevi vecina sto komentarisy kazete lako je kad imas para,kao da igras menadzera osvajat titule tu bi i ja vele mogo bit trener..evo celzi je za 2ipo god ulozio oko 750,800mil u ekipu jedno 200mil manje no citi zadnjih 7godina..ako dovedu enza to ce skoro biti tu..budite objektivni malo jer uvjem omalovazavate city i gvardiolu..a niko da kaze da su nocas igrali 3 palmer,foden,luis citieva akademija,da je tu bio julian alvarez od 20mil,ortega doveden za 0eura,lijevi bek gomez dovedem za 15mil,akanji 16,17..city ima najboljeg menadzera,trenera,najbolju skolu u engleskoj zadnjih par godina,najbole sportske direktore..najbolji ekipa u engleskoj..foden haland julian zajedno su ih kostali 70mil jer ovaj prvi je njihova skola a zaj vrijede vec sad pola milijarde..a dje su ostali kao ovaj malu luis top klasa ce biti,palmer takodje a i da ne bude 50 ce ga vazda prodat..city se pali pomalo a kad se upali neka drze gace svi..
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Pišeš gluposti. Čelzi je u tom periodu postao prvak Evrope. Škola Čelzija je jača od Sitijeve. Taj najbolji trener posle Barse pakuje nacionalne šampionate. Čelzi će još dugo da vuče Romanovi prokletstvo. Da su on i Granovskaja ostali ne bi gledali ovakav Čelzi.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Ispali u oba kupa u prvom kolu, u ligi deseti na tabeli, jedino sto su prosli grupu u LS, mada sa ovom igrom nece ni tamo daleko.
G

Gostun

pre preko 1 godinu

A i u Ligi šampiona nisu imali neku bogzna kakvu konkurenciju, Salcburg i Dinamo nisu neki top-class klubovi. Sve osim prolaza bi tu bilo ravno senzaciji.
G

Gost090999

pre preko 1 godinu

i posle neko oce u ovai celzi da dolazi haha
p

peki30

pre preko 1 godinu

Jeste razlika velika, ali videlo se u prvenstvu kad su prve postave da nije. Pogledajte koliko je Poter izveo klinaca i novih igraca, pola ih igra prve minute u klubu, a Siti to kaznjava. U Sitiju je opet srz ekipe bila stalna, malo se rotiro napad i odbrana, ali jezgro time je bilo stalno. Poter ce morati uloziti ogromni trud da od ovog tima u neredu i rasulu nesto napravi, ako pomisli da ima puno vremena bice u velikom problemu
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

bi bi najsrecniji da ispadnu iz lige, da se ugase i da ih nema kada su onako okrenuli ledja Romanu... Sram da ih bude i sve najgore zelim ovom klubu
V

V9

pre preko 1 godinu

Poslednje recenice teksta su i cela poenta - trener i lider na terenu fale. Ovo su isti igraci koji su osvojili LS sa agresivnom igrom, dok je ovo tesko za gledanje i najzagrizenijim navijacima Celsija. Ovaj Poter jednostavno ne deluje da ima potreban karakter.
r

roni

pre preko 1 godinu

cutali su dok su licemeri terali najuspesnijeg vlasnika u istoriji kluba,sad neka uzivaju smradovi engleski.putine pravac london!
G

Gost.....

pre preko 1 godinu

koga dovesti umesto Potera?
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Zidana!
R

Raul Tamudo

pre preko 1 godinu

Umesto Potera dovesti Harija.
G

Gosttl

pre preko 1 godinu

odakle vam ovo "nabedjeni trener" aludidajuci na Potera? Zasto?
K

Kosta11

pre preko 1 godinu

Ovako je od pocetka sezone ne zna celsi gde bije,treba vremena ali kad dovodis fofanu posle preloma noge,vidis kakvi ljudi se pitaju za transfere.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Sad se sjetili Romana...Banda jedna izdajnicka,dok su mu politicari otimali klub nisu jedan jedini transparent napisali a kamo li protestovali ili ..., Sad kad su u kanalu sjetili se, dabogda ispali u Cempionship, to im zelim🤦
Z

Zeka Manijak

pre preko 1 godinu

Koji ti fudbal onda pratiš, ako nisi video transparente o Romanu? Svaku domaću utakmicu je bio razvijen ogroman transparent za romana, a bilo je i ruskih zastava.
P

Piolista

pre preko 1 godinu

Čelsi non stop samo menja trenere. Tuhel čovek došao 2021 na zimu i za par meseci od ne Bog zna kakvog Čelsija napravio šampiona Evrope i sveta. Par prvih utakmica ove sezone u pl kiksne i odmah smena... Čemu to?? Poter je bio dobar u Brajtonu, ali kada tako neki trener iz manjeg kluba pređe u veći uglavnom se uhvati u sopstvenu zamku i pokvari se... Poter je trebao da ostane u Brajtonu, a Tuhel u Čelsiju!
N

Nekad navijac Celsija

pre preko 1 godinu

Kasno su se setili da skandiraju Romanu, trebali su da mu pruze maksimalnu podrsku kada su ga terali vlasti prosle sezone, baneri sa njegovim likom na stadionu, skandiranje njegovog imena i nabrajanje sta su sve uzeli sa njim, zatim veliki skupovi podrske a sve je to izostalo. Trebali su svima jasno da stave do znanja sta misle o Romanu i njegovom teranju a na Bridzu je u potpunosti izostala bilo kakva podrska, stidljivo se provlaci jedan baner i to je to. Tada su me potpuno razocarali oni "pravi" navijaci sa stadiona. Sada su se setili kada im klub nije vise ni bleda senka Romanove imperije sta im je Roman znacio.
s

siti se malo zeza

pre preko 1 godinu

Sa njima.Realno protiv najacih siti igra ubija dok protiv slabijih ima problem sa motivacijom.Iz tog razloga pep i rotira kao niko do sad i ubacuje klince...
m

miso seljo

pre preko 1 godinu

Celzi radi isto kao i amerikanci u junajtedu kupuju bez plana samo gomilaju igrače koji ih oderu za debele ugovore kao i klubovi koji prodaju oni samo kupuju onako reda radi i sledi im junajtedov put tj post višegodišnji
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Eto od kakvog kluba se Celzi doveo u rasulo. Sramotna igra,sramotna forma,sramotna kupovina...Trener pocetnik. Dovedes nekog trenera iz Brajtona,ko LS nije video a kamoli igrao sa nekim timom. Pa sta je covek mogao da ocekuje drugo,nego ovako nesto. Evo sad da im daju milijardu evra,siguran sam da ce biti na istom nivou. Kad amer zavrsi ono sto je zapoceo,ostace samo katanac i neka deca da ugase svetlo.