Perez uporan: UEFA ucenila Juventus i naterala ga da istupi iz Superlige

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.23. | 22:54

A22 najavljuje da će pravdu potražiti na sudu

Mada nakon istupanja Juventusa iz Superlige deluje kako je veliki projekat pred potpunim kolapsom, jedan od najvećih zagovarača korenitih promena u evropskom fudbalu - Florentino Perez, ne želi da odustane.

Iz izvora bliskih agenciji A22, koja promoviše Superligu, može se čuti kako postoji veliko nezadovoljstvo kod prvog čoveka Real Madrida. On se nije oglasio lično, ali mnogi ocenjuju da su poruke što stižu od pomenutih izvora zapravo Perezove.

Izabrane vesti

Navodi se kako A22 neće sedeti skrštenih ruku i da će pravdu potražiti na sudu, pošto 'postoje dokazi o zloupotrebi moći od strane Evropske kuće fudbala', piše madridski AS.

U istom tekstu dalje stoji da je UEFA naložila Juventusu da odustane od Superlige pod pretnjom da će biti izbačen iz Evrope na tri godine?!

Spekulacije da je italijanski klub odustao od pomenutog projekta krenule su čim je odluka ozvaničena, međutim iz Superlige sada tvrde da imaju način da dokažu verodostojnost tih navoda.

Podsetimo, Juventus je zbog nelegalnog 'peglanja' finansijskih knjiga već kažnjen od strane Fudbalskog saveza Italije, ali postupak zbog tog prekršaja vodi se i u Nionu.

UEFA svoju odluku tek treba da donese. Nakon svega, nije isključeno da klubu iz Torina bude dozvoljeno da igra u Ligi konferencije od jeseni...


tagovi

Florentino Perez

Obaveštavaj me

Real Madrid
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara