Komentari na vest

Perezov favorit - Karlo Ančeloti

T

Tktk

pre gotovo 3 godine

Anceloti ako se vrati nije iskljuceno da ce zeleti da vrate Ronalda i plus dolazak Mbapea.
z

ziv ti

pre gotovo 3 godine

meni bio ne pita se za ronalda nista anceloti nego perez hteo je i zidan ronalda ali nece im pomoci samo ronaldo za rezultate treba im dobra stara pomoc sudija koja vise nije moguca zbog vara koji nam je pomogao da se resimo kancera evropskog fudbala
X

Xixixixi

pre gotovo 3 godine

karlo je odlican trener za top klubove, everton je mali i los klub zato nemojte da mu sudite na osnovu njih, u bajernu je covek lagano osvojio ligu iako je samo godinu dana bio trener, i jos ako mu dovedu mbappea bice odlican opet Real.
M

Milutin 15

pre gotovo 3 godine

Teško će Real u sam vrh sa Karlitom i bez njega to su pokazale utakmice sa Čelzijem koji je za klasu bio bolji,plus tu je i var svi znamo par osvojenih zadnjih l.š. pr.radi protiv atletika 94 min. Ramos daje pola metra u ofsajdu i svi se prave ludi.Real trenutno Bajernu,Čelziju,Sitiju,Psg po kvalitetu ne može prići a još najmanje 5,6 klubova kvalitetnije od Reala zato su se uhvatili super lige kao pijan plota jer zna Perez teška vremena tek dolaze niti velikih igrača a igra najgora u zadnjih 30 godina
R

Realno87

pre gotovo 3 godine

Imaš sizofrena cepanja, usput proveri dioptriju
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Nije Zidan dobio 3 prava LS Taj Real je bio Ancelotijev Najbolji trener
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Ancelloti old school trener najveci italijanski trener uz sakija i capella
M

Maras

pre gotovo 3 godine

Za mene Murinjo bolji
G

Gost 88

pre gotovo 3 godine

Najbolje rešenje trenutno. Anceloti je dokazani znalac a činjenica da je već bio u Realu govori mnogo. Mislim da bi Raul prošao isto kao Pirlo u Juventusu. Konte odličan trener ali je celu sezonu na rubu konflikta sa upravom ili pojedinim igračima i jednostavno tako funkcioniše. Poketino,nije se snašao u Parizu,mislim da nije za velike stvari.
G

Gleesije

pre gotovo 3 godine

Ne voli da rotira puno, stara skola, pa je uvek bio slab da osvoji ligu od 38 utakmica. Ali za nokaut takmicenja majstor. 3 osvojene LS, osvojio kup u svakoj drzavi u kojoj je radio, uefa superkup uzeo sva 3 puta. 3 nacionalne titule su realno malo za 20+ godina vodjenja top klubova. Ali za kup utakmice sve vrste, majstor nad majstorima.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Ne lupaj, čovjek osvojio apsolutno sve i svuda. I ima 4 nacionalne titule
r

roni

pre gotovo 3 godine

bilo bi super kad bi anceloti mogao da se vrati ali licno mislim da bi realu legao arigo saki jer je iskusniji
b

boyka

pre gotovo 3 godine

dobro zvuci ovo.. iskusan, namazan, prekaljen trenerski vuk..covek sposoban da napravi smjenu grneracija i ostre rezove.. ponuditi Raulu vecu platu i mesto asistenta i pustiti ga uci od jednog velikog trenera. ako im podje za rukom da barem delimicno oslobode budzet za plate imace sasvim dovoljno novca za veliku rekonstrukciju tima. real na pozajmnicama ima igrace u koji vrede namanje 150m Odegard, Sebaljos, L.Jovic, Mayoral, Dijaz, Bejl, Kubo, Reiner, Valjeho... ima par igraca koji zele da odu i kojim klub nije ponudio ugovre Marselo, Isko, Ramos dvojica jos od kojih se ocekuje siguran priliv novca jer im isticu pozajmnice i sigurno ce biti otkupljeni Hakimi, T Ernandez.. u svakom slucaju bice zanimljivo leto pred nama :)
K

Kosta11

pre gotovo 3 godine

Zasluzio je bar jos jedan veliki posao.
8

8852

pre gotovo 3 godine

Ancelotti u Milanu ima 420 utakmica, 239 pobeda, 98 neresenih i cak 83 poraza. U sastavu je imao legende poput Maldinija, Neste, Stama, Kostakurte, Pirla, Sedorfa, Gatuza, Inzagija, Sevcenka i ostale. I nije neki skor, oni sami bez trenera bi osvojili vise pobeda u 420 utakmica. Sa tim igracima je osvojio samo jednu titulu prvaka Italije i 2 titule LS. Jako mrsavo s obzirom kakav je tim imao.
B

BoTKo

pre gotovo 3 godine

A ne spominjes kakva je liga bila u to vrijeme!!! Kakvi su bili,Juve,Inter,Lacio,Roma...Po meni to je najjaca liga koja se ikad igrala...Parma,Fiorentina,Udineze...su bili jaki kao zemlja!!!
A

Arpadzik

pre gotovo 3 godine

Dida, Kafu, Kaka, Pato, Ronaldinjo, Bekam.
O

Oleg

pre gotovo 3 godine

R9 ste zaboravili da je igrao za Milan?
A

Aujojj

pre gotovo 3 godine

Malo 2 LS sa Milanom? Jesi li realan? Treba mu skinuti kapu i da je samo jednu uzeo jer to su bile godine najjaceg fudbala ikad. U isto vreme si imao Arsenal sa najjacom generacijom u istoriji engleskog fudbala, Real sa galaktikosima, Barsu sa Ronaldinjom, Juve sa Kanavarom, Nedvedom, Del Pierom, Inter sa Adrianom, Zanetijem, da ne pominjem puno Celsi, Liverpul, Porto, Mancester Junajted i ostale, bilo je 10 apsolutno ravnopravnih kandidata za osvojiti LS.
8

8852

pre gotovo 3 godine

Ispade sad da je jaci sastav od Milana imala i Sijena i Redjina mada je Milan i od njih gubio. Ispred Milana tih godina su bili Lacio ali ne ona generacija za Mihom, Roma, Inter, Fiorentina i klasika Juve. Samo jedna titula Serije A. Nisu bili izbaceni iz prvenstva za namestanje samo zato sto je Berluskoni bio premijer Italije. U Srbiji ne moze da se desi da premijer bude i vlasnik kluba. Cim je Berluskoni pao sa vlasti pao je i Milan. To sto su osvojili osvojili su. Nema vise.
E

El Stefanel

pre gotovo 3 godine

@Aujojj Zaboravio si na strašni Lion koji je bio strah i trepet za sve timove Evrope tih godina. Uz Arsenal, taj Lion mi je bio najgotivnija ekipa.
C

Coan01

pre gotovo 3 godine

Carlito,najjaci trener u poslednjih 10 godina-napravio tim Zidanu i ostavio mu ga na tacni,ovaj uzeo zasluge za sebem,ako se on vrati znam da cemo za godinu dana najvise vec da budemo glavni favoriti za osvajanje Lige Sampiona.A da posebno bi mi bilo drago da se vrati jer bi 99% vratio i Jamesa s kojim odlicnu saradnju,znaci konacno jedan kreativac kakav nam godinama treba.
G

Gskjsjvakj

pre gotovo 3 godine

"Ako se on vrati znam da cemo za godinu dana najvise vec da budemo glavni favoriti za osvajanje Lige sampiona." Hahahaha samo je Real cekao na ovaj tvoj komentar pa da zajedno upalite masinu
E

E!

pre gotovo 3 godine

Ovo se zove potez ocajnika u reziji Perez, ludi Konte sigurno ispostavio zahteve za pojacanja da glava boli, Real sad novca nema, Ancelotiju do Bajerna karijera u silaznoj putanji Napoli i Everton, dolaskom u Real opet bi se vratio u TOP fudbal, cinjenica da sa Napolijem i Evertom je ima rezultate poput osrednjih trenera.