KSS: Teo ne igra ni protiv Gruzije, problem 200.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.02.20. | 21:40

To znači da neće nastupiti za Orlove u ovom februarskom prozoru kvalifikacija

Kao što je to najavljeno - Miloš Teodosić neće zaigrati za reprezentaciju Srbije u februarskom FIBA prozoru. Кapiten Orlova je bio na spisku selektora Igora Кokoškova i trebalo je da se priključi ekipi za meč protiv Gruzije, koji je na programu u nedelju 23. februara od 17.00 časova u Beogradu.

Ipak, usled problema nastalog zbog velikog iznosa koji je bilo potrebno bespovratno uplatiti na ime osiguranja, Teodosić ovog puta neće biti u sastavu. Kako se ističe na sajtu KSS-a, radi se o cifri od 200.000 evra.

Izabrane vesti

Zbog visine ugovora koji Miloš Teodosić ima sa klubom, kao i zbog povreda koje je imao u prethodnom periodu, osiguravajuće kuće su odredile iznos od 200.000 evra koji je bilo potrebno uplatiti bespovratno kako bi iskusni plejmejker bio u prilici da zaigra za nacionalni tim.

To očigledno nije bilo izvodljivo, pa će tako Srbija bez Tea igrati protiv Gruzije, kao što je bio slučaj protiv Finske.

Na ovom nivou takmičenja to nije problem jer protivnici nisu toliko jaki pa naša reprezentacija može i bez Teodosića da odradi uspešno posao, ali nadamo se da ovaj problem sa osiguranjem neće postojati ubuduće kada je Teodosić u pitanju.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara