Perišić: Da budemo još kvalitetniji nego protiv Radničkog

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.02.23. | 15:54

Kruševljani bez Marka Putinčanina putuju u Novi Sad na megdan Mladosti

/Od dopisnika Mozzart Beta iz Kruševca/

Prekinuo je Napredak negativan niz protiv Radničkog iz Niša (2:0), ali se i dalje nalazi u donjem delu tabele, tik iznad pozicija koje vode u baraž i na svega šest bodova više od novosadske Mladosti, prve ekipe ispod crte, kojoj će upravo gostovati u 24. rundi Mozzart Bet Superlige (sreda, 14 č).

Izabrane vesti

"Od svog tima očekujem da bude još kvalitetniji nego u prethodnom kolu, gde smo napravili bitan trijumf. Analizirali smo stvari koje nisu bile na željenom nivou i sada treba da popravimo te faze igre i da pokažemo jasnu želju za pobedom", optimista je novi šef struke Čarapana, Dragan Perišić.

Novosadska Mladost je osvojila svega tri boda u februaru, ali utakmicom u Humskoj, koju je rešila u svoju korist (0:4), pokazala je svima da to nije ista ekipa iz jeseni.

"Promenili su veliki broj igrača i imaju značajan individualni kvalitet u napadu. Ne smemo da im dozvolimo slobodan prostor, videlo se protiv Partizana kako to kažnjavaju. Sa druge strane, ja uvek akcenat stavljam na igru i odnos mojih igrača, to je jedino što garantuje uspeh", smatra Perišić.

Jedno je sigurno, zbog crvenog kartona u derbiju protiv Radničkog, Perišić neće moći da računa da standardnog Putinčanina, ali to ne brine beogradskog stručnjaka.

"Imam dobar roster, neko će sutra početi utakmicu, neko u sledećem kolu, važan mi je svaki igrač i na klupi. A verujem u igrača koji će zameniti Putinčanina sutra."

Napadač Napretka, Bojan Matić, vraća jesenji scenario i nada se da će još utakmica protiv Mladosti doneti radost Kruševcu.

"Utakmica protiv Mladosti bila nam je prekretnica prošle polusezone, vezali smo posle nje nekoliko pobeda. Radimo na tome i nadamo se da će tako biti i sada. Posle pobede se vratilo samopouzdanje i ponovo vidim osmeh kod saigrača. Idemo u Novi Sad dobroj ekipi, a na nama je da pružimo maksimum i obradujemo naše navijače", reči su Bojana Matića.



tagovi

Dragan PerišićNapredak KruševacBojan Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara