©MN Press
©MN Press

Perspektivni vezista crveno-belih u Minsku, Zvezdi procenti od naredne prodaje

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.07.22. | 18:25

Kapiten klase 02 karijeru će nastaviti u beloruskom klubu

Oštra konkurencija u redovimna šampiona Srbije dovela je mlade igrače u nezavidnu situaciju, a u potrazi za minutima brojni biseri bili su primorani da se otisnu sa Topčiderskog brda. Poslednji u nizu igrača koji nije uspeo da se izbori za šansu je Aleksa Matić, defanzivni vezista koji će karijeru nastaviti u Minsku.

Iako je skrenuo pažnju čelnika i stručnog štaba crvno-belih zbog čega je u prethodnom periodu imao privilegiju da se nekoliko puta nađe na spisku putnika na pripreme, kapiten crveno-bele klase 02 nije se izborio za priliku da zabeleži debi za prvi tim, te će se posle dve godine provedene u Grafičaru otisnuti u inostranstvo.

Izabrane vesti

Šampion Srbije za Matićevu slobodu neće inkasirati novac na osnovu obeštećenja, međutim crveno-belima će pripasti 40 posto od naredne prodaje.

Podsetiimo, mladi defanzivni vezista i njegovi saigrači su pod komandom Slavoljuba Đorđevića učestvovali u Ligi šampiona za omladince i ostvarili istorijski uspeh izborivši drugo mesto u grupi pored Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa i plasirali se u nokaut fazu, međutim niko od nosilace te generacije nije uspeo da se izbori za konkretnu šansu u prvom timu. Od Matićevih vršnjaka i nekadašnjih saigrača sada je u prvom planu Vladimir Lučić, dok su Andrija Radulović i Ilija Babić na pozajmicama u Mladosti iz Novog Sada.



tagovi

FK Crvena zvezdaAleksa Matić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara