Komentari na vest

Perspektivni vezista crveno-belih u Minsku, Zvezdi procenti od naredne prodaje

Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Srećno Matke!
G

GostBS

pre gotovo 2 godine

Strastan igrac, steta sto ode bez sanse u prvoj ekipi, bolji od krsticica duplo

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Klasicno Terzino poslovanje za prodaju klinaca,0 evra uz procente od narednog transfera🤦‍♂️. Da su barem uzeli 50% i prodali ga u neki solidan klub,ovako nisu nista time postigli.
l

lll

pre gotovo 2 godine

Kakav Terza,klinci imaju menadžere od 15.god.(bolest mame I tate),ako imaju predugovor,klauzula stoji,odoh pri prvoj ponudi.
ј

једна једина

pre gotovo 2 godine

Молим новинара да објави који клуб је у питању? Исто тако за већину уткмица у текстовима не стоји ни време почетка а ни дан, понекад стоји али на почетку текста или једва на крају само оскудне информције, само предлажем, а одлично би било на крају текста да стоји понуда и време уткмице.Хвала
D

Djurgården

pre gotovo 2 godine

Ne znam sta ti nije jasno iz ovog teksta,decko ide u FK Minsk!!!!!
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Pametno, to zeli i Motici, Radulovic i Lucicu i ostalim jako talentovanim momcima, ako zele da spasu karijere... Mister ne voli talentovane igrace
u

upucen

pre gotovo 2 godine

eto njega u Rusiji za top lovu ubrzo!
G

Goz

pre gotovo 2 godine

Bravo mrki, nema mesta za decu zato ima mesta za strance uvek. 30% prvotimaca mogu da igraju deca, bar u prvrnstvu
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Jok nema mesta. Erakovic, Stankovic, Lucic. Pricamo o ekipi koja pretenduje da igra Ligu Sampiona i budę prvak zemlje sesti put za redom. Ali ne, ajde da se zalimo sto je neki klinac koji nije bio ni blizu prvog tima i za koga nismo culi do sad otisao u Minsk.
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...dokle bre gluposti oko LS, pa ekipe koje pretenduju na osvajanje LS imaju decu od po 17-18 godina medju starterima...a od tih koje si naveo samo je erakovic dobio sansu, i to sticajem okolnosti, jer su se posvadjali sa degenekom, inace sada nijad ne bi vredeo 10M...izbroj samo koliko njih koji nisu dobili sansu sada igraju u ligama petice i vrede ozbiljne pare...
N

No

pre gotovo 2 godine

Mladic stradan potencijal.Zvezdi je deficitarna ta pozicija steta sto nisu imali vise hrabrosti.Mali je cak i bolji po kordinaciji od daleko poznatijeg prezimnenjaka.Zelim ti svu srecu i da opet igras u nasem dresu.
G

Gos

pre gotovo 2 godine

Odlično. Ako proigra pa ga fino prodaju imaćemo neku zaradu, ako ne progira bolje da Minsk ne zna šta će sa njim nego mi. Za sad svakako nema kvalitet da bi se izborio za mesto u prvom timu. Ovo je i bolje nego da se vuče po pozajmicama dok mu ugovor ne istekne pa da posle ode kao slobodan igrač.
T

TheNorwegian

pre gotovo 2 godine

za kikiriki ............