Veljko Paunović (©Star Sport)
Veljko Paunović (©Star Sport)

Pet godina kasnije... Panatinaikos ponovo želi Veljka Paunovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.05.20. | 15:29

Zeleni traže zamenu za Jorgosa Dionisa

Prvi pokušaj nije bio uspešan, ali bi drugi mogao da bude. Kako javlja grčki portal Sport24 tamošnji velikan Panatinaikos zainteresovan je za mladog srpskog stručnjaka Veljka Paunovića.

Podsećamo, Paunović je bio na meti Zelenih i pre pet godina, posle zlata na Mundijalitu, ali ga je put ipak odveo u Čikago, iako je u jednom trenutku delovalo da je sa Atinjanima sve dogovoreno. Panatinaios se tada dogovorio sa Andreom Stramaćonijem. Paunović je protekle četiri godine proveo na klupi Čikago Fajera, sa kojima se rastao pred kraj prošle godine i od tada nije imao klub.

Izabrane vesti

Panatinaikos uveliko traži zamenu za Jorgosa Dionisa, ali i način da se nekako vrati u sam vrh grčkog fudbala, pošto je izgubio korak za Olimpijakosom i PAOK-om, pa i AEK-om. Paunović je trenersku reputaciju stekao u radu sa mlađim kategorijama Srbije, pa ostaje da se vidi da li bi mu u Panatinaikosu jedan od osvnovnih ciljeva bio razvoj mladih igrača, pošto je u ovom trenutku prerano govoriti o napadu na šampionsku titulu u narednoj sezoni.


tagovi

Veljko PaunovićPanatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara