Filip Mladenović (©Star Sport)
Filip Mladenović (©Star Sport)

Pet klubova želi Filipa Mladenovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 11:57

Srpski bek na ceni

Sve je izvesnije da Filip Mladenović broji poslednje dane u poljskom fudbalu. Pitanje je samo da li će srpski bek napustiti Lehiju 30. juna kada mu ističe ugovor ili će produžiti da igra do 19. jula kada se završava sezona u Poljskoj.

A gde će levonogi defanzivac da nastavi karijeru, to je teško odgonetnuti jer se trenutno pominje kao želja brojnih klubova. Grčki mediji pišu da je AEK iz Atine najozbiljnije zagrizao za Mladenovića, ali da nije jedini. Interes za Srbinom je obnovio Valjadolid, a žele ga još i Panatinaikos, Rijeka i ruski Ahmat iz Groznog.

Izabrane vesti

Prethodnih dana se mnogo u grčkim medijima pisalo o interesovanju gradskih rivala iz Atine za Mladenovića. Poslednje vesti su glasile da mu je sportski direktor Ilija Ivić ponudio godišnji ugovor od 450.000 evra da dođe u AEK i da Panatinaikos ne može da parira toj ponudi.

Zanimljivo je da se kao potencijalni poslodavac za Mladenovića pominje i Ahmat iz Groznog koji je zimus na poziciju levog beka doveo Miroslava Bogosavca iz Čukaričkog, ali izgleda da maldi Srbin baš i nije ispunio očekivanja čim se pominje opcija dovođenja još jednog stranca na istoj poziciji.

Takođe, treba istaći da se opet piše o želji Valjadolida da dovede levonogog Čačanina, a novost je i da je zainteresovana Rijeka koja u ovom društvu ipak deluje kao autsajder. 


tagovi

Filip Mladenović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara