PET NA PET – Stefan Vukić: Trenirao sam skijanje, čak sam bio i reprezentativac

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.10.21. | 09:31

Jedan od glavnih junaka u seriji “Kljun” obožavao je skijaša Bodi Milera!

Srpski glumac, rođen u prestonici, imao je sporedne uloge u više odličnih ostvarenja poput filmova i serija “Jedini izlaz”, “Južni vetar”, “Dara iz Jasenovca”, “Ubice mog oca”, “Moja generacija”…Tek jednom od glavnih uloga u gledanoj i nagrađenoj seriji “Kljun” privukao je pažnju šire javnosti. Glumac Stefan Vukić biće gost u našem humanitarnom tiketu, a ima interesantnu sportsku karijeru.

Pogledajte odgovore koje nam je dao za rubriku “5 na 5”.

Izabrane vesti

 1.Da li ste svojevremeno, kao tinejdžer, trenirali neki sport i koji?

“Naravno, voleo sam zimske sportove, a trenirao sam skijanje dobrih šest, sedam godina. Čak sam bio član juniorske reprezentacije na Svetskom prvenstvu. Učestvovao sam na OI za mlade”.

 2.Ko vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Pa u skladu sa sportom kojim sam se bavio skijaš Bodi Miler, apsolutni idol. Amerikanac koji je pobedio u svih pet disciplina, slalomu, veleslalomu, superveleslalomu, spustu i kombinaciji. Osvajač mnogobrojnih medalja od olimpijskih pa nadalje, a za Milera me vezuje tehnika kojom je vozio, specifična, koju sam i sam koristio”. 

3.Koji sportski klub nosite u navijačkom srcu?

“Najviše sam povezan za naše reprezentacije. Za njih uvek navijam svim srcem, a posebno mi je draga fudbalska, sa Sinišom Mihailovićem, iz 1998. godine, sa SP u Francuskoj”.

 4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

Možda neka svoja takmičenja i trke, ali najviše pamtim kada je Miler, na spustu, na početku staze ostao bez jedne skije. Nastavio je da vozi, a svesni smo koliko je to nemoguće, i pao negde pred ciljnom ravninom. Svaka čast za hrabrost”. 

5. Kakvi su Vaši dalji glumački planovi?

“U seriji ‘Kljun’ dobio sam prvu veliku ulogu koja mi je prijala. Bilo mi je lepo da je igram, jednostavno sam uživao. Dopala se publici i sada ekipa ima benefite u vidu veće pažnje, rejtinga, popularnosti…Dodatni bonus dobili smo osvojivši nagradu publike u Kanu. Radujem se nekim novim ulogama”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZART – u odigrati na utakmicu koja dolazi iz Serije “A”, VENECIJA – FJORENTINA. Ljubičasti imaju sedam bodova više od Venecije koja je sa 1:1 okončala poslednja dva meča. U poslednjoj utakmici u Firenci Napoli je slavio sa 2:1. U poslednjem međusobnom duelu bilo je 2:1 za Veneciju.

“Probajte sa brojem golova, od dva do četiri gola”.

 Piše: Đurđe MEČANIN

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

FOTO: Printscreen via Yotube


tagovi

pet na pet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara