Petar Orlandić (©Starsport)
Petar Orlandić (©Starsport)

Petar Orlandić potpisao za FK Jezero

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.02.24. | 13:19

U smiraj karijere igraće u Plavu

Vrhunac karijere trajao je od 2015. do 2017. kada je igrao u Crvenoj zvezdi, mada je bilo i kasnije zanimljivih epizoda u Kini, na Malti, Tajlandu i onda u Slovačkoj. Ali polako je stiglo vreme da Petar Orlandić počne da polako svodi račune, a to se najbolje radi kod kuće. Pa je to verovatno i uticalo na izbor narednog Orlandićevog kluba.

Biće to – FK Jezero iz Plava.

Izabrane vesti

Prva liga Crne Gore, koja se nastavlja u subotu, pa bi 33-godišnji napadač mogao da priliku za debi dobije protiv rivala zvučnog imena Arsenala. Onog iz Tivta naravno.

Orlandić bi u Plavu trebalo da odmeni Balšu Toškovića, 20-godišnjeg napadača koji će ozbiljniju karijeru pojuriti u Hrvatskoj, pošto je ovog januara prešao u zagrebačku Lokomotivu. Ne pre no što je Jezeru pomogao da jesenji deo sezone završi na visokom trećem mestu na tabeli, istina daleko iza Budućnosti i Dečića.

Petar Orlandić je inače jesenas igrao za FK Podgoricu (dva gola na četiri utakmice), pre toga i u drugoj ligi za Otrant Olimpik iz Ulcinja, Zvijezdu 09, Zetu... U dresu Crvene zvezde sakupio je 34 utakmice i postigao sasvim pristojnih 15 golova.



tagovi

Crna GoraCrna Gora 1Petar Orlandić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara