Komentari na vest

Petar Orlandić potpisao za FK Jezero

O

Oopo

pre 3 meseca

Kad se setim kad sam bio klinac... A oni ovog najavljuju uz naslov "novi Ronaldo" kacili su neki snimak gde daje gol tako sto prelazi pola terena.. kad se setim koja je to euforija kad si klinja mali i nisam razumeo caleta koji se smejao na sve te vesti :)
В

Втб

pre 3 meseca

Орландињо :)
G

GostLazar

pre 3 meseca

Meni je Orlandic bio najjaci u PES-u 2015 patch JSL. Uzmem da vodim Zvezdu, nemam para. Stavim Orlandica na transfer listu, njega su najvise cenili, jer sam mogao za njega da izvucem do 7-8 miliona evra. Onda kada njega prodam, Jovic u napad, na golu Rajkovic, pa dovedem neke free igrace i jednog za 3-4 miliona i celu noc se igra Become a manager :D Svakako pozdrav za Orlandica, puno srece u FK Jezero.
n

njemu je ovo

pre 3 meseca

kruna karijere.
4

463h45h45j4j

pre 3 meseca

A nama nije valj'o
B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Mozda nije neka klasa, ali nije ni krs igrac. Mislim da je mogao vise, a i moze da igra jos bar 2-3 godine, moguce da se umorio od profi fudbala, pa sad juri malo lagano i po malo kinte pred kraj. On se i ozenio, dobio dete, verovatno je i porodican sada, ali sigurno je mogao igrati u nekom prvoligasu Srbije.
Р

Раћа Петровић

pre 3 meseca

сећам га се и Ја...кад је Мореира...
G

Gosty

pre 3 meseca

Boli ga briga, uživa uz druženja sa ponajboljim drugom Lukom Jovićem i privodi karijeru kraju.Po meni je mogao bolje proci, u Zvezdi mu je samo nedostajao kontinuitet nastupa, dao je opet fin broj golova, s obzirom na minutažu.
e

ereqeq

pre 3 meseca

Kad se setim brat kad je usao u Milanovcu gol odma i preokret za pet minuta
a

a јел се сећаш

pre 3 meseca

Дијаре???
m

mozgu lazljivi

pre 3 meseca

kakve veze ima dijara?