Škuletić (© AFP)
Škuletić (© AFP)

Petar Škuletić slobodan igrač, Partizan nije opcija

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 22:27

Čistka napadača u Monpeljeu

Čistka napadača u Monpeljeu. Francuski klub je u završnici prelaznog roka ostao bez čak tri centarfora. Najpre je kapiten Andi Delor prešao u Nicu u transferu teškom 10.000.000 evra, njegov partner Gaetan Labor se preselio u Ren za 15.000.000 evra, a dva sata pre isteka letnje pijace obajvljen je i rastanak sa Petrom Škuletićem.

Posle tri godine u Monpeljeu, snažni momak iz Danilovgrada će potražiti novi klub. Za dosadašnji je na 59 utakmica postigao četiri gola i upisao dve asistencije, mada je uglavnom bio rezerva pomenutom tandemu Delor-Labor. U proleće 2020 bio je na pozajmicu u turskom Sivasu.

Izabrane vesti

Sad je bez kluba, ali ima „čiste“ papire, što će mu omogućiti da relativno lako pronađe novu sredinu i van prelaznog roka. Izvesno je da to neće biti Partizan. Mada je veliki broj navijača crno-belih priželjkivao povratak Škuletića, vrednujući njegov doprinos iz sezone 2014/15 kad je pod komandom Marka Nikolića igrao najefikasniji fudbal u karijeri (21 gol za jesenji deo sezone), Mozzart sportu je u Humskoj rečeno da nisu zainteresovani. Verovatno iz razloga što trener Aleksandar Stanojević na raspolaganju već ima raspucanog Rikarda Gomeša, a stiže mu iz holandskog Tventea Kvinsi Menig.

Škuletić će na neku drugu adresu, a Monpelje u napadu sad može da se osloni samo na Valera Žermena, pošto nekadašnji član Nice, Monaka i Marselja stiže kao slobodan igrač.


tagovi

FK PartizanMonpeljePetar Škuletić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara