(©crvenazvezdafk)
(©crvenazvezdafk)

Petar Stanić zvanično u crveno-belom

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.07.21. | 15:23

Ugovor na četiri godine

Burno u Crvenoj zvezdi danas. Dogovoren je dolazak Ohija Omoižuanfa na zimu, pregovara se oko dovođenja novog špica, a i zvanično je promovisan Petar Stanić kao najnovije pojačanje srpskog prvaka.

Fudbaler sredine terena koji je prošle sezone igrao za Železničar iz Pančeva u Prvoj ligi Srbije, potpisao je ugovor na četiri godine.

Izabrane vesti

„Nadam se da ću opravdati očekivanja koja ljudi u klubu imaju od mene. Za ovaj klub navijam od malih nogu, kao i cela moja porodica, tako da sam veoma srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu“, rekao je Stanić za klupski sajt.

Pričalo se duže vreme o njegovom dolasku na Marakanu, pa je Stanić zadovoljan što je sav posao napokon završen.

Priča o mom dolasku je već neko vreme aktuelna i izuzetno mi je drago što se sve završilo kako treba. Ja volim ovaj klub, dolazio sam na utakmice redovno i čudan je osećaj što ću sada zaigrati na tim utakmicama. Daću sve od sebe da pokažem šta umem“.

Novi fudbaler je zadužio dres sa brojem 21 i dodao da mu je čast što će raditi pod dirigentskom palicom trenera Dejana Stankovića.

Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa takvim imenom kao što je Dejan Stanković. Gledao sam ga kada je osvajao Ligu šampiona i neobično mi je što ću sada raditi sa njim. Trudiću se da prihvatim svaki njegov savet i da što više naučim. Lepo su me prihvatili kad sam došao. Zvezda ima sjajan tim. Gledao sam svaku utakmicu prošle sezone i svako radi svoj posao besprekorno i verujem da ću se uklopiti što brže“, poručio je Petar Stanić.


tagovi

Petar StanićFK Crvena zvezdaSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara