Petković u društvu Ninkovića (©Starsport)
Petković u društvu Ninkovića (©Starsport)

Petković se vraća u Superligu?

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.08.20. | 20:15

Navodno, opcija je Vojvodina

Marko Petković (27), čini se, neće dugo čekati na novi angažman. Pisali smo kako se nekadašnji desni bek Crvene zvezde rastao sa portugalskom Tondelom, a na njegova vrata već kucaju novi poslodavci. Kako se može čuti u domaćim fudbalskim krugovima postoji ozbiljna opcija da se nekadašnji reprezentativac vrati u Superligu. Navodno, Vojvodina je veoma zaintersovana za njega.

U Novom Sadu ne kriju da imaju ozbiljne evropske ambicije ove sezone, grupna faza Lige Evrope je ono što Nenad Lalatović često pominje kao cilj. A da bi tamo stigla Voša mora da ojača konkurenciju u sastavu, u to nema sumnje. Svetsan je toga i sam Lalatović, pa se može čuti kako je Marko Petković upravo njegova želja.

Izabrane vesti

Dogovora još nema, međutim lako mogao da bue de postignut i to uskoro. Prvi preduslov za to ispunjen je - Marko Petković od danas je slobodan u izboru nove sredine.

Imajući u vidu da je od odlaska iz Crvene zvezde 2017. godine Petković odigrao samo 23 utakmice (Spartak Moskva i Tondela), nema sumnje da mu je potrebna sredina gde će biti redovan i standardan u timu, kako bi pokušao da rehabilituje karijeru.

Možda Vojvodina i nije tako loše rešenje...

Podsetimo, Novosađani su do sada angažovali dvojicu povratnika iz inostranstva - Vladimira Kovačevića (Kortrajk) i Novicu Maksimovića (Panionios), odnosno Gorana Vukliša iz Kabela.


tagovi

Marko PetkovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara