Rendžers (©Reuters)
Rendžers (©Reuters)

Petorica povređena u Rendžersu, Remzi i dalje van terena

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.03.22. | 17:10

Navodno će biti spremni za Zvezdu

Posle žreba za osminu finala Lige Evrope fokus navijača Crvene zvezde se delom prebacuje ka taboru Glazgov Rendžersa.

Policajci su fantastičnom igrom eliminisali Borusiju Dortmund i to sa svim problemima koje ima menadžer Đovani van Bronkhorst oko sastava.

Izabrane vesti

Sreda donosi Rendžersu gostovanje Sent Džonstonu na koje će ići bez petorice fudbalera. Pre svih, meč će preskočiti Aron Remzi, koji je van terena od prvog susreta sa Dortmundom.

Remzi, Dejvis, Amad, Džek i Helander neće igrati sutra. Nadam se da će nam se u skorije vreme priključiti. Remzi radi na tome da uskoro zaigra. Veoma je razočaran što je van terena i jedva čeka da se vrati. Helander i Džek bi trebalo da budu spremni za vikend, a Amad sledeće nedelje“, referisao je Van Bronkhorst.

I dalje su Policajci tri boda iza Seltika, propustili su za vikend veliku šansu da im priđu na bod, ali su remizirali kod kuće sa Madervelom.

Moramo da osvojimo tri boda. Razočarani smo rezultatom od vikenda, pa moramo da reagujemo i pobedimo sutra. Suština je da koristimo šanse koje stvaramo, verujem da ćemo sutra videti razliku. Moramo da budemo nemilosrdniji u ofanzivi“, poručio je Holanđanin na klupi Rendžersa.

Kao što Crvena zvezda ima zgusnut raspored u predstojećem periodu do reprezentativne pauze u drugoj polovini marta, tako i Rendžersa čeka ukupno šest utakmica do tada, na tri fronta. 


tagovi

Glazgov RendžersLiga EvropeŠkotska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara