Komentari na vest

Petrićevi prvi utisci posle debija: Nemojte kritikovati igrače, dajte im podršku

G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Daće se podrška celom klubu kad odu poltroni koji su te postavili na mesto gde si sad, što i tebe stavlja u isti koš sa njima, jer nemaš nikakav cv niti rezultate u tom poslu da bi mogao da budeš trener Partizana, kao što ni 70% igrača nema kvalitet da nosi dres Partizana (izuzetak klinci), kao igrač svaka čast, ali kao trener totalna nepoznanica što je još jedna velika bruka ove uprave, a i tebe lično jer ćeš potrošiti svoje ime kao bivšeg igrača i svi će te pamtiti po rezultatima ostvarenim s ovim uništenim i limitiranim timom, ako si pravi Partizanovac kao što kažeš trebalo bi da se prođu Maltežani, jer to čak i ovi igrači mogu i izaći i reći posle toga NEĆU DA TRENIRAM PARTIZAN DOK SU OVI LOPOVI U UPRAVI, svi navijači bi ti onda dali maksimalnu podršku, a ne samo plaćena šaka jada s juga... biće da si ipak nečiji čovek koliko god se trudio da se ogradiš od toga...
S

Svi na JNA

pre preko 1 godinu

Sta pricate???? Bas smo dobro igrali. Iscepacemo maltezane a onda neka cigani drhću
5

56789

pre preko 1 godinu

DA UPRAVA DOVEDE JOS DVA DIABATEA SVE BI BILO DRUGACIJE OVAKO UPRAVA NAPOLJE.
B

Bogotac

pre preko 1 godinu

Gol u 95 min protiv Mladosti Novi Sad? Jbt...pa Bjekovic se jos nije vratio iz Ljubljane....tamo se jos igra....ahahhaahah
G

Gostii

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE UPRAVA NAPOLJE.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE !!!
v

vid mu glave...

pre preko 1 godinu

Zahvali se sudijama
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Besramni petric kao I svi njegovi prethodnici
M

Miljan1990

pre preko 1 godinu

Sa ovakvim igračima i "upravom" ja tebi skidam kapu Gordane što si tu i ako nisi deo "njih" kako si sam rekao. Ja navijam za CZV al ne mrzim PFC... I mnogo mi je žao što se ovo dešava jer se sećam naših momenata od pre desetak godina sa porukama, pa trener Krstičić, Kratko Ostanić... Fudbalera kao npr Stevica Reljić, brazilske magije Savio i Kadu, Mrve Jovanovića koji bez 1,5 promila nije počinjao tekmu, Tralalatovića, sečenje struje na stadionu, raznih Adžića, Vesića i onog bez kose što nam bio predsednik, Vladan neki beše...pa malog Murinja, upada radne grupe, revizora, Stamenkovć prvi golman a menja ga Bajko. AK99 najbolji golgeter... Kad se samo setim tog vremena jeza me prodje a to se sve desilo pre samo desetak godina. Toleta koji vas je baš stvarno gurao i ako smo mi bili za dva koplja ispod vas u tom trenutku. Puna podrška navijačima PFC i da zaigrate "taj tango smrti" uskoro 😉 i da budete drugi naravno. Pa u kvalifikacije u LŠ. Tu moramo zajedno jer od ovih ostalih imamo DUPLO NIŠTA. Od ovih nazovi privatnika što su rukovodioci klubova dobićemo NIŠTA kao narod a ako mogu i zalogaj iz usta bi nam uzeli. Jer to su "srpski biznismeni". I ne dao Bog da ikad dodje do privatizacije klubova jer smo se tek tada ukanalili. Pozdrav
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Svaka čast majstore.
D

Dr. Mr.

pre preko 1 godinu

U tvoj komentar necu da ulazim jer vidim mnogo nebuloza. Ali... Treba da te bude sramota zbog tog Vladan neki bese. Taj Vladan neki bese je igrao u Zvezdi 7 godina. A pre toga je bio u Zvezdi kao klinac 10 godina. Odigrao je skoro 100 utakmica i postigao preko 30 golova. Igrao je u Atletiko Madridu i Mecu. Iz Meca je otisao da brani Srbiju od NATO-a i to ne kao neki govornik nego uzeo pusku u ruke. A sta si ti Miljane 1990 uradio u zivotu i vezano za Zvezdu? Posto pruzas podrsku Partizanu i njihovim navijacima a secas se Zvezde samo zadnjih 20 godina???
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Dao sam ti plus zbog fer i korektnog komentara – tvoje kolege su obicno neotesane i dolaze ovde samo da vrijedjaju – medjutim u krivu si za privatizaciju. Cuka nije dobar primjer ako mislis na njih. U ligi privatnih klubova, Cuka bi, vjeruj mi, bila prvi kandidat za ispadanje sa ovim nacinom rada. Tako da, jos jednom, ne uzimaj ih kao primjer.
Z

Zaboravio?

pre preko 1 godinu

Ovako na blic, fin komentar, ali treba par ispravki - za dva koplja slabiji nismo bili, nikad! Cak ni u onoj sezoni sa Pizonom i Lekicem i Gumom Bogdanovicem. Seti se derbija za titulu i sta su tada sudije uradile koje je Tole licno postavio 2 dana pred utakmicu (zamenio sudije koje nisu dosudile 2 penala nad Lazeticem). Seti se sta su nam sudije uradile u Krusevcu 3 kola pre derbija. Nama Partizan nikada nije bezao 30 bodova. Oni prosto nikada nisu bili igracki toliko jaci. Mi kakvi god da smo bili, uvek smo se drzali koliko toliko. I to zahvaljujuci navijacima, atmosferi, ljubavi prema klubu. Seti se perioda kada je Prosinecki bio trener, taj tim Zvezde je bio zaista jako talentovan, i sta je sve Tole sa ekipom smislio da oni budu prvi. Seti se zahvalnosti grobara sa barjacima na jugu i porukama: Otimaj, a na razglasu ide narodnjak: imam tugu pet godina dugu. Covece, jel ti dolazi do mozga kako je to sve jadno bilo i koliko su i dalje jadni. Kada je Zvezda tako nesto uradila? Seti se kako je Tole sredio da Zvezda ne dobije licencu vec da bude kaznjena da bi Partizan igrao LS. Seti se duga od 65 miliona i budzeta od 4 miliona i price kako nam je Gasprom spasioc. Partizan imao dug od 10 miliona i sponzore od 3 miliona. Partizan je mlatio pare na sve strane. Tek koliko ih je drzava sponzorisala, a i dalje to radi. Mi smo najbolje igrace prodavali za max 3 miliona i to je bila nauka izvesti. Oni su isli i do 10 miliona.Za njih uvek ima para za licencu, za nas nikad. Zasto Vucko nije platio nama licencu?! Bio na vlasti vec tada 3 godine, bio je premijer. Tako da lepo sve to od tebe, ali nemoj nikada da zaboravis pravu istinu. Njima ovo niko ne radi, ovo oni rade sami sebi. Nemaju navijace, nemaju nista. Spali su na Petrica i na to da im Urosevic bude kapiten. Urosevic jbt!? Nama je Mikic bio kapiten, covek skromnih igrackih kvaliteta, ali enormnih ljudskih kvaliteta. Mogu do sutra ovako, ali iskreno, zelim im oporavak i ja, ali dok ne plate sve i to sa debelom kamatom, nece dobiti sazaljenje i ne zasluzuju ga nikako. Neka se Vosa pojaca, neka se Cuka i TSC isprse, pa da krene nesto na bolje.
P

Petric

pre preko 1 godinu

hvala sudijama
G

Gostttt

pre preko 1 godinu

Daj bre Petricu, nemoj da izvrces stvari. Igraci imaju podrsku, oni p(l)acenici se ne racunaju, to nisu navijaci Partizana i to svi dobro znaju, pa i igraci. Zna se protiv koga su svi navijaci Partizana, protiv lopova i ljudskog mulja koji unistava klub.
n

normalno

pre preko 1 godinu

Zahvali se sudiji
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Da, sudija je skocio i dao gol. Cuti, molim te.
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Добро ти је кренуло, свака част, прва утакмица и одмах 9 минута дуже...
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

Trener čija ekipa se čitavu utakmicu vuče po terenu bez volje, želje i bilo kakve ideje, a on 80% iste presedi na klupi, onako smoren i "mrtav", nije ni za Srpsku ligu. UPRAVA NAPOLJE!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Covjek je bukvalno preuzeo tim juce. Jesi li mozda ocekivao da cemo preko noci postati nova Barsa? Ljudi, kako vam samo ne dosadi stalno biti ovoliko negativni?
J

Jaaaa

pre preko 1 godinu

Verovatno su posle meča otišli po podršku .. kod onih što su ih maltretirali pre 3 dana. ps/ vratili im dresove 😉
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Da je katastrofalna igra, jeste. Ali treba podrzati ljude to odma utiče na psihu.