©Starsport
©Starsport

Pičini u Cvajti: Italijan adut za opstanak nemačkom drugoligašu

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.22. | 17:08

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde u Magdeburgu

Nakon više od mesec i po dana bez kluba Kristijano Pičini pronašao je novi klub i karijeru će nastaviti u Cvajti. Desni bek koji je proleće proveo u Crvenoj zvezdi dogovorio je saradnju sa Magdeburgom, saznaje italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Pičini je u redove šampiona Srbije stigao tokom zimskog prelaznog roka iz Valensije, međutim nije uspeo da se nametne i tokom letnje pauze prihvatio je raskid ugovora. Defanzivac koji je od sredine jula bio slobodan u potrazi nove sredine, a odluku je doneo poslednjeg dana prelaznog roka u većini evropskih država.

Izabrane vesti

S obzirom na to da je Magdeburg član Cvajte sa najslabijom odbranom nakon pet kola (17 primljenih golova), jasno je da će zadatak desnog beka biti da doprinese čvrstini u poslednjoj liniji i tako pomogne u borbi za opstanak klubu koji se u drugi rang takmičenja plasirao ovog proleća kao lider trećeligaškog karavana.

Magdeburg je sezonu počeo pobedom nad Karlsrueom (3:2) posle koje je vezao tri poraza i remi, te je već nakon pet kola izvesno da će se grčevito boriti za opstanak.

Podsetimo, Pičini je u redovima Crvene zvezde beležio minute na 14 utakmica, a osim za crveno-bele i Valensiju igrao je i za Betis, Sporting, Speciju, Livorno, Atalantu i Fjorentinu.


tagovi

FK Crvena zvezdaMagdeburgKristijano PičiniKarlsrue

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara