Komentari na vest

Piksi, da se vrati fudbal

m

moni

pre oko 3 godine

Vratićete kult relrezentacije i narod da buće uz reprezentaciju kada bude tv prenos na nacionalnoj frekvenciji...većina ljudi i nema mogućnost da gleda utakmice, samim tim ih ni reprezentacija svoje zemlje ne zanima ni kad igra nit bilo šta u vezi nje...
Н

Ноле

pre oko 3 godine

Али да ли је реално да Весић покушава да прогура Лукића на чело ФСС .Ако се то деси ја као окорели Звездаш велим угасите заувек фудбал у Србији.
V

VecaBgd

pre oko 3 godine

Uvek mi je bilo cudno kako hrvati mogu da imaju taj nacionalni naboj, ponos a kod ovih nasih manekena nista. Kao da ih neko tera da igraju za svoju zemlju. Nadam se da ce se to promeniti sa Piksijem. Ajmo momci, krv i znoj do pobede.
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Džaja i kompanija su pravili ugovore 50-50, i kada je Piksi prodavao te igrače nije mogao da mjenja to. Nerazumijem da se on krivi zbog toga. Novinari neka napišu istinu.
Н

Ноле

pre oko 3 godine

Колико знам око тога се Пикси није оглашавао.А,исто знам колики је дуг Џаја оставио а колики Пикси.Пикси и Лукић су Звезди ј*бали кеву.
G

Gost3333

pre oko 3 godine

https://youtube.com/shorts/0qRwKeupGC4
D

Djukela

pre oko 3 godine

Poslednji voz
r

roni

pre oko 3 godine

svi podnose ostavke zbog afera a zaboravlja se da piksi nije smeo u drzavu da udje zbog kradje u zvezdi.sad ga gledate ko boga.banana drzava banana narod
S

Spartanac

pre oko 3 godine

Što je zavrnuo slavinu huliganima sa tribine? On ukrao? kakve gluposti ti ovde pišeš, zaradio para obezbedio praunučad! Nije hteo da šutira penal protiv Zvezde kada je igrao za Marsej!
S

Statler

pre oko 3 godine

Šta je ukrao, kome i koliko? Konkretno a ne na osnovu priča iz medija.
D

Dukic

pre oko 3 godine

Ajmo Piksi, ajmo momci da se gine za svaki santim na terenu
h

handycam

pre oko 3 godine

Pravi tekst na dan meca! Da svako ko procita dobije tu neku euforiju, da svi budemo veceras kao jedan! Da podrzimo onih 11 koje Piksi izabere i da se posle svi radujemo pobedi!
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Ne ocekujem neki preterani napredak u igri, jer je on prosto nemoguc za 2 dana koliko je sa timom. Ali zato ocekujem veliku pozrtvovanost za pocetak i pogibiju za svaku loptu!!! Pixi sve najbolje, dace Bog bicemo na svetskom!!!
С

Свака част на тексту

pre oko 3 godine

“Да буде фудбал, а не ријалити програм!”