(©Reuters)
(©Reuters)

Piksi: Englezi među najjačima, Danci neugodni, sa Slovencima - balkanski

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.12.23. | 19:10

„Cilj je da prođemo u drugi krug“, kaže selektor Orlova

Kako to uglavnom biva: moglo je bolje, a moglo je i gore. Srbija nije baš najsjajnije prošla na žrebu, ali utisak je da može da se bori za prolaz dalje sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Drugi krug nišani i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi:

Izabrane vesti

Interesantna, teška grupa. Cilj je da budemo što bolji, da osvojimo jedno od prva dva mesta. Veoma izazovni mečevi nas čekaju: balkanski duel sa Slovenijom, Danci su jako neugodni, igrali smo nedavno sa njima prijateljski susret, dobra su ekipa, kompaktna. Englezi izgledaju kao jedna od najjačih ekipa u Evropi“, prvi su Piksijevi utisci koje je izneo za Arenu Sport.

Selektor Orlova poručuje da se on i njegovi puleni ne plaše nijednog rivala.

„Nema potrebe za tim, ipak je ovo igra 11 na 11. Imamo dosta vremena da analiziramo, gledamo, pravimo planove, spremamo se da budemo najbolji kada je najpotrebnije, a to je onog dana kada se bude igrala prva utakmica“.

Piksijevu Srbiju najviše motivišu najjači rivali, što je u ovoj grupi Engleska.

Možda to tako izgleda, ali generalno, Evropsko prvenstvo je veliki izazov. Uspeh je doći ovde, ali treba dati maksimum da se napravi pomak, da odigramo najbolje što možemo, prikupimo što više bodova i gledamo da odemo korak napred, a to je drugi krug“, podvukao je Piksi.


tagovi

Dragan Stojković Piksifudbalska reprezentacija SrbijeFudbalski savez SrbijeEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara