Piksi (©Starsport)
Piksi (©Starsport)

Piksi: Mogao sam da zaradim mnogo više para, odbio sam ponude zbog FSS-a

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.05.24. | 12:01

“Nemojte misliti da ih nisam imao. Nisam ovde na silu, nisu mi držali pištolj na čelu, ništa se ne mora”, kaže selektor Srbije

Od marta je trajala saga oko novog ugovora za Dragana Stojkovića, sve je završeno pre nekoliko dana. Izvršni odbor pečatirao je ugovor, sve što je ranije bilo utanačeno je potpisano. Odluka je usvojena jednoglasno, a moglo je da bude i drugačije.

Dragan Stojković je parafirao do 2026. godine, no imao je i drugih ponuda tokom marta. I odbio ih je. Produžio je boravak na klupi fudbalske reprezentacije Srbije, iako je, kako sam kaže, mogao da zaradi mnogo više para na drugom mestu.

Izabrane vesti

Produžetak saradnje ekstra je motivacija za selektora Srbije.

“Da li je moguće da se još priča o Piksiju... Od marta. Da nisam zadovoljan, ne bih potpisao. Niko ovde nije na silu, da mi drže pištolj na čelu da se mora nešto. To je dogovor dveju strana, ja ne mogu da potpišem sam sa sobom. U svakom slučaju mi daje jednu ekstra motivaciju da nastavim da radim, daje mi kontinuitet da mogu da radim”, rekao je Dragan Stojković Piksi.

Želja selektora Orlova bila je da se završe prvenstvo i finale kupa, pa tek onda da potpiše. To je razlog zašto se čekalo.

“To je dobra poruka i za igrače. I njima znači, jer znaju da će imati selektora neko vreme. Odbio sam ponude u martu zbog FSS. Nemojte da mislite da ih nisam imao, mogao sam da zaradim mnogo više para. Tražio sam da se završi prvenstvo, finale kupa. Zato se odluka čekala. Hteo sam da to ima legitimitet, ne da potpisujem po nekim kancelarijama”.

Najvažnije je da je dogovor postignut i da Srbija konačno ima kontinuitet.

“Ne znam da li je neko srećan ili nije. Ima onih koji su sigurno bili protiv. Biće onih koji nisu baš srećni što me vide ovde, neki bi da mi vide leđa, iz nekog razloga, ali dobro... Neki su srećni, ali nije bitno. Bitno je da je postignut dogovor, imaćemo kontinuitet. Voditi klub je jedno, a reprezentaciju nešto drugo”, završio je Piksi priču o novom ugovoru.



tagovi

Dragan Stojković PiksiFSSfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara