Komentari na vest

Piksi motivisao igrače: Ne želim da lete na terenu, jer nemaju krila - da igramo atraktivno, dinamično i vratimo nadu navijačima

e

esex

pre oko 3 godine

dal je moguce da smo tako tanki u odbrani..spajic,mitrovic,petkovic pa i gajic slabi za vrhunski fudbal.
2

2342342

pre oko 3 godine

U proslosti sam bio skeptican i maliciozan ponekad,ali ne postovati legendu uz koju sam odrastao i uz cije golove sam se radovao uz pokojnog oca je nezamislivo. samo bih voleo da on licno kompletan tim bira i donosi sam sve svoje odluke makar sve utakmice izgubili. Piksi je zasluzio zagrljaj celog naroda sta god da uradi,uspe ili ne uspe da nas odvede na svetsko-a realno,malo vremena ima. poenta je da vidimo volju i zelju i trcanje do poslednjeg atoma snage kod reprezentativaca kojima jedna od najboljih 10ki sveta ikada ukaze poverenje.
m

mr.wolf

pre oko 3 godine

On je status Legende izgubio ovim poslom. Pre svega, bio je predsednik Zvezde, odakle su ga najurili kao stetnog. Bio je predsednik istog ovog FSS saveza, i nije bilo nista bolje nego sada. I odatle je otisao. E sada, bio si predsednik FSS a onda se vracas da budes selektor ??? Kod Kokeze, Pantelica.... Kao legenda to uradis sebi ? Izvini, ali sanse da se nesro drasticno promeni su minimalne. Tim je isti kao sto je bio, selektor nema mnogo iskustva, imas u nizu 3 teske utakmice, gde te u igri ostavlja najmanje 7 boda a imao si cela dva treninga da motivises igrace. U svakom slucaju, igracka legenda, kasnije i ne bas. Sada bas ne.
M

Mile12

pre oko 3 godine

Pitanje za selektora:Kada ste poslednji put bili na našem najvećem stadionu,i zašto niste tako dugo dolazili?
B

Brane749

pre oko 3 godine

Pitanje za tebe. Ko te napravi tako pametnog? Velja Nevolja?
N

Nisam selektor

pre oko 3 godine

Što reče neko ovde, imam 42 godine i više razočaranja sam doživeo od reprezentacije nego lepih trenutaka, ali ću opet sutra biti zakovan za fotelju kada počne utakmica. Ja nisam jedan od 7 miliona stručnjaka, pratim fudbal, volim da ga gledam, a to "znanje" o fudbalskoj igri ću zadržati za sebe. Ne znam ni kakav je Piksi trener. Znam da se nije baš pokazao kao rukovodioc u Zvezdi i u FSS (bilo je i nekih optužbi za malverzacije, bacanja bombe na kuću, teranja sa Marakane od strane nekih "navijača"). Ali jedno je neosporno za svakoga u ovoj zemlji, bilo za koga da navija - Piksi je bio fudbalski majstor i gromada od igrača. Kao takav, verujem da će biti veliki autoritet i uzor igračima, u čiju selekciju ne sumnjam, jer čovek poznaje fudbal do srži. U reprezentaciji nema vremena za treniranje, to se radi u klubovima. Selektor bi trebalo dobro da selektuje igrače, da bude psiholog i autoritet pre svega. Na kraju, tu je i stručni štab, koji bi trebalo da doprinese finesama, formaciji i taktici. Sve u svemu, ja ću i dalje navijati za reprezentaciju, bez obzira ko je predsednik države ili FSS, jer je to moja, naša preprezentacija. Drugu nemamo, i trebalo bi da im pružimo podršku.
J

Jedno pitanje

pre oko 3 godine

Gospodo, a da li ćete nam obezbediti prenos reprezentacije? Ili ćemo opet morati da tražimo prenos koji će posle par minuta biti ugašen zbog autorskih prava?
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Da mi ne otimaju preko struje ne bih platio RTS taman mi odneli tv i sve uredjaje iz kuce.
K

KAO TROBOJKA

pre oko 3 godine

Zašto reprezentacija ne igra u crveno-plavo-beloj garnituri opreme? Štucne mogu i plave ako su dozvoljene samo dve boje, a rezervna garnitura može skroz bela.
G

Gost Zlatko

pre oko 3 godine

Pitaj one genijalce koji su posle 2012. doneli odluku da prva garnitura bude cela crvena. Htelo je da se raskrsti sa jugoslovenstvom, da se plava pošalje u penziju, da se crvena predstavi kao nacionalna boja. Ni meni nije jasno zašto ne može da bude da bude crveno-plavo-belo. Mislim da smo jedina reprezentacija na svetu koja nema svoj prepoznatljivi identitet. Prvo nam je smetala himna, pa plava boja, sad igramo u nekoj kombinaciji koja nas ne defeniše. Crveno-plavo-belo od jačih i pristojnijih ekipa ima samo Čile. Daj da definišemo nijansu plave i crvene i da gde god se pojavimo u takvoj garnituri svi odmah znaju ko smo. Holanđani su izabrali svoju nijansu narandžaste, Irci svoju nijansu zelene i to im je prepoznatljivo. A da ne pričam o Hrvatima, Argentincima ili Brazilcima. Belo-crno-belo, znaš li koja je to reprezentacija? Naravno, to svi znaju.
H

Hanter

pre oko 3 godine

Tri primamo sutra
I

Igimigi955

pre oko 3 godine

Kako se ono kažeee... Centralni defanzivac. Piksi nema veze sa životom, živi bili pa videli.
I

Irci

pre oko 3 godine

Ako sutra ne raskantamo ono Irsku, definitivno nam nema pomoci. Gledam sastav, sve sami igraci championship-a. Dva normalna u odbrani i to je to.
l

lisabon

pre oko 3 godine

vratiti reprezentaciju na rts da mozemo da pratimo
G

Gostooooo

pre oko 3 godine

Da li ce RTS prenositi utakmice reprezentacije????
R

RTS

pre oko 3 godine

Ma jok, slepci su to.
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Prenos je Novoj S, SBB,Total tv,EON.
B

Brane74

pre oko 3 godine

Jebote , glavna nacinalna televizija ne prenosi utakmice svoje reprezentacije. Vucicu javi se
B

Brane74

pre oko 3 godine

Vi Zvezdu sada ne mozete da dovijete da vas ima 22 na terenu. Ovaj put direktive iz vrha za mir u kuci nece biti
C

Crvenbeli

pre oko 3 godine

Poslednja pobeda nad Potrugalijom 84 pripremni meč za EP i pobeda u Lisabon 3 2 uz gol Pixija iz penala. Onda kao igrač a sad kao selektor da već jedared ispraši o Portugize ko 60 kad smo ih u četvftfinalu pobedili 5 1 a za njih debitovao veliki Euzebiom. Samo su Galić i drugari tad još bili veći i Evro Vicešampioni
L

Lola2311

pre oko 3 godine

Imam 33 godine i bar toliko razočaranja u fudbalsku reprezentaciju, prvo SRJ, zatim SCG a sad i Srbije, ali opet jedva čekam sutra da gledam reprezentaciju i pored svega... I siguran sam da nisam jedini... To smo mi Srbi.
P

Piksi 10

pre oko 3 godine

Otisao KeKoza, ko ga menja, kad su izbori?
n

nebo

pre oko 3 godine

Mene zanma gde je sakrio pare??? 640 mio, taman za novi stadion
L

Lolz

pre oko 3 godine

Ako nekog ne bude motivisalo to sto ga jedna od najboljih desetki ikada stavila u startnih 11, onda mi zaista imamo samo panjeve
a

ajjaja

pre oko 3 godine

Piksi zvace zvaku i mljacka na konferenciji,vec je poceo da glumi ludilo neko,samo da ga ne oteraju pre nego sto je dosao.Napred Srbija.
G

Gost2311

pre oko 3 godine

Vazda je takav bio...
k

kokeza

pre oko 3 godine

Dobili bi podrsku naroda da Imamo gde da Vas gledamo Toliko
P

Prenos za malo

pre oko 3 godine

Kažu ima gde da se gleda. Samo jednu stvar morate da uradite, platite pretplatu sa RTS reprizu, kupite Kopernikus, Supernove, Mts box, SBB, Beotelnet, Diginet, satelitsku.... I ako imate sreće možda uspete da pokrije te sve opcije i kombinavije dragih nam i vazda prepoštenih
d

d.g.

pre oko 3 godine

Za Stolkovića sam ali mi je smešna izjava da nije mnogo analizirao protivnika. To moderan fudbal ne trpi.
G

Gost2311

pre oko 3 godine

Druže šta da skautira kad ovi dolaze bez pola tima...?! Koga da skautira, golmana iz Swindona koji nije ni debitovao za reprezentaciju. Sav fokus na svoju ekipu, da dobije pa detaljan skauting Portugala.
P

Prenos za malo

pre oko 3 godine

Još da banana država obezbedi mogućnost svim gradjanima ove zemlje da gledaju prenos NACIONALNE selekcije, e to bi tek bila prava podrška novom početku!
M

Misirac

pre oko 3 godine

ko nema tv Hong Kong ili TV Mauricijus 1 moze prenos da gleda putem Askarius open live tv
J

Joksaaa

pre oko 3 godine

Radio televizija Srbije a ne prenosi sportske manifestacije skoro ni jedne selekcije..jelte Srbije...koje lazno ime! Koje lazno predstavljanje!
B

Bice ovako

pre oko 3 godine

Moje predvidjanje - razvalicemo Irsku u parcice, pa cemo prenapaljeni na Portugalce, koji ce da nas prizemlje (ne znaci da cemo da izgubimo), a onda idemo u Azerbejdzan gde cemo jedva da izvucemo zivu glavu, verovatno nereseno. I onda krece prica, Irksa je model, sa Portugalcima ne mozes tako, a Azeri su pad koncentracije
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Neće više biti padova u koncentraciji.
z

zex cz

pre oko 3 godine

slicno misljenje delim,a tim sto mislim da cemo dobiti azare na guzove tj suv kvalitet
d

dejan pizon

pre oko 3 godine

sve je to lepo,ali na kom programu mozemo da gledamo tekmu,neznam zasto placamo rts.
n

nebo

pre oko 3 godine

Rts placas da bi gleda gazdu!!!!! Sedi i cuti,gledaj u plafon
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Ovo sto prica Stojkovic bas siri optimizam i vjerujem ko god istrci sutra na teren da ce gristi travu ispred sebe. Naprosto selektor nam ima strasnu harizmu i mislim da mu svi u reprezentaciji vjeruju i imaju respekt i odgovornost prema njemu. Ovo naprosto mora da nam izrodi nesto dobro u buducnosti...a i ako se desi neki kiks i mozda cak nedaj boze izgubimo nesretno vjerujem da ce mo izgledati puno bolje i potentnije. Svu srecu zelim nasoj reprezentaciji i da nas malo i fortuna posluzi protiv Portugala!!!
V

Veliki hype

pre oko 3 godine

Ali sve će biti isto kao i ranije, jbg...
G

Gott.

pre oko 3 godine

Sutra oko 22:40h. ce da pise: Nije rumba nije samba to je igra tamba-lamba. 5:0 tr.
A

Ahahahahah

pre oko 3 godine

Sutra cete ga terati sa klupe. Nije do njega, moze doci ko hoce, reprezentacija je propalitet. Trebalo nas je ugasiti i to je to.
n

nebo

pre oko 3 godine

Nesto me ove izjave posecaju na utakmicu pred Skotsku, jeli to kokeznija promenila dres??
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Sa srecom momci, odigrajte najbolje sto znate i niko vam nece zameriti na rezultatu. Nadamo se pozitivnom rezultatu ali nikad se nezna. Napred Srbijo !!!!!!!!!!
G

Gost72

pre oko 3 godine

ne želim da baksuziram, ali piksi stvarno deluje uverljivo i deluje mi da će ovo krenuti na dobro