Komentari na vest

Piksi: Ne zanimaju me Portugalci, imali su sreće, u Lisabon idemo da ih dobijemo

M

Manolas

pre preko 2 godine

Kad napravis neki rezultat na veliko tqkmicenje onda pricaj ,dobijas ekipe koje nemaju blage veze sa portugalom si I'ma vise srece jer I'm je ponisten gol za pobedu. Ova ekipa nema karakter I ako budes igrao baraz necete gledat SP. Zato morate sve do kraja da dobijete a dobicete po tintari. Ova ekipa je dno dna ,sve igraci koji su igrali baraz protiv skota I obrukali se
T

Tom ue

pre preko 2 godine

Sram vas bilo sto pljujete Piksijane valja vam nista..sad igraju dobro..ni to vam ne valja..samo pljuvanje..kad se spomene Piksi..treba da se ustabe..ja kao Partizanovac..najjvise volim ovog doktora fudbala..sram vas bre bilo.....
1

1244

pre preko 2 godine

Један од најгорих председника Фк Црвена звезда... Ал то по страни сада...Напред Србија!
X

X

pre preko 2 godine

Vi ste i u Beograd izgubili, da je bilo VAR-a pukli bi...ne pretite nego igrajte i cutite kako nebi bilo "tresla se gora rodio se mis".
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Samo sa ovakvim pristupom ti mozes da se nadas a onda i da pobjedis Portugal u Lisabonu i zato se odmah vidjela ta karakterna crta Stojokovica u nasoj igri kroz ove kvalifikacije. Kada se samo sjetim Tumbakovica i konferencije za stampu prije najbitnije utakmice..."i ako izgubimo zivot ide dalje" i tako trebas da motivises igrace...to je ono sto ni jedan selektor nesmije da kaze i kada je siguran da ce izgubiti utakmicu. Stojkovic uziva autoritet ovih igraca koje je pozvao i vidi se da je prenio taj svoj takmicarski i pobjednicki duh koji ga je krasio i kao vrhunskog igraca a sada i kao selektora i mislim da smo na pravom putu da se plasiramo na svjetsko prvenstvo. Samo naprijed...i sinoc da se zavrsila utakmica Iraca sa Portugalom barem 1:1 bio bi veliki pritisak nad Portugalcima ali sta da se radi...gledamo sebe i bez straha!!!
D

Daki...

pre preko 2 godine

nisam ni citao tekst,po samom naslovu se vidi da je nebuloza...imali srece portugalci,daj da budemo realni...jeste ima reprezentacija kvalitet,kako se cini i karakter ali daj da ne lupamo gluposti nego da se igra pa cemo da vidimo dokle ce to da nas dovede
S

Sumnjivo Lice

pre preko 2 godine

Možda sljedeći put da prvo pročitaš tekst?!
G

Gost second

pre preko 2 godine

Trebalo nam je 100 godina da dobijemo selektora koji ne govori javno da nam je dosta bod. A svaki nam je unazad 30 godina bio takav. U osnovi imao utkan u sebi antisportski duh. Na pobedu svaku utakmicu, nego sta?!!!
d

deki_kg

pre preko 2 godine

Samo Antara je bio takav i sada Piksi, to je stav kakav nam treba. Realno nama igraci nisu bez kvaliteta, ali sa psiholoske strane smo uvek bili slabi. Samo ova dva selektora su znali kako da pricaju i da se nose tokom meceva. Kad se setim tumbe, samo gleda u koju rupu da uskoci kad krene mec
A

AS-AS

pre preko 2 godine

aj ne kaki dobicemo mi po usima najmanje 3 komada
j

ja psv !

pre preko 2 godine

kao sto su imali srece u BG
O

OMERLIJA

pre preko 2 godine

PIKSI, EVROPSKI BOG FUDBALA SVIH VREMENA , UZ RAME MARADONI, jedino sto svu svoju magiju nije pokazao je ALAVOST tadasnje uprave nase Zvezde za Tapijevim parama. Da je otisao u tadasnji Milan eventualno Real, VELIKI MARADONA bi se njemu poklonio. PIKSI - NAJKOMPLETNIJI IGRAC SVIH VREMENA . GAZDA I LIDER NA TERENU, dace Bog da takva bude i SRBIJA - GAZDA I LIDER . Kakvi bre portugalchici maleni.
d

dbkbi

pre preko 2 godine

Hahahahaahhahaa kako me nasmija
D

Dobicete

pre preko 2 godine

2-3 komada
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Пикси има харизму и знање да нешто направи од репрезентативног фудбала. Увек смо имали играче али не и тим, а сада имамо човека са ауторитетом који може да валоризује наш фудбалски потенцијал и оствари успех са државним тимом.
G

Gost111

pre preko 2 godine

A Radomir Antic?
g

gost222

pre preko 2 godine

gost111 pa istorija se meri od 2012, zaboravio si
K

Kanga!

pre preko 2 godine

Logično da ćemo ići na sve pobede. Samo tako se postaje prvi i ne iga se baraž. Piksi svaka ti je na mestu. Živeo majsore.
s

shulz

pre preko 2 godine

to je to, za početak treba ovaj stav,a i igra lici na nesto posle dugo vremena. Nadam se dolaze bolji dani za reprezentaciju! Veliki pozdrav iz Cg!
D

Dil

pre preko 2 godine

Lepo je rekao. Tako i treba, bez bojazni, idemo da ih dobijemo, nisu oni nikakav bauk. Ako nemas nameru da dobijas velike ekipe, ne trebas ni da se takmicis, a imamo kvalitet za tako nesto.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ovo je najbolje izdanje koje smo pružili dug niz godina u nazad. Poštovanje selektoru.
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Ovaj je gori od Dinamovog trenera Krznara, koji izjavi da ce uzvrat sa Serifom rijesiti prije produzetaka, a ovaj ide da pobijedi Portugal u Portugalu.
C

Cupin

pre preko 2 godine

Pa resio je!
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Piksi uvek bio vodja i kao igrač ima tu crtu .Nadam se posle Antića da opet imamo selektora
a

aaaauuuu breeee

pre preko 2 godine

Vratiće se Portugalu jer su trebali da nas pobede u Beogradu tamo primamo 2-3 kom idemo u baraž tamo ispadamo, živi bili pa videli
m

miloš40

pre preko 2 godine

Ajde smisli nešto originalnije od fore iz filma od pre 50 godina
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Auuu bree..Pa taj portugal kada nas je tumba vodio dali su nam gol iz ofsajda .A ti cekaj Ronalda da ti pokloni dres posle tekme kada ih oderemo na njihovom terenu ZIVI BILI I VIDELI !!!