Stojković i Čeferin (©fss)
Stojković i Čeferin (©fss)

Piksi rekao i Čeferinu: Apsolutno sam protiv Mundijala na svake dve godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.10.21. | 13:52

“Moramo da sačuvamo i EP”, rekao Stojković

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković je još jednom ponovio da je protiv revolucionarne promene u fudbalu, da se Svetska prvenstva igraju na svake dve godine.

Samo što ovog puta taj stav nije izneo pred srpskim novinarima, već u sedištu UEFA, u Nionu, gde je bio gost predsednika Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandra Čeferina.

Izabrane vesti

Poziv predsednika UEFA Čeferina prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom. Sastanku je prisustvovao i Zoran Laković, direktor nacionalnih federacija UEFA. Proveli smo vreme u prijatnom razgovoru o aktuelnim fudbalskim temama. Još jednom sam ponovio svoj stav da sam apsolutno protiv ideje da se Svetsko prvenstvo organizuje na svake dve godine. Moramo da sačuvamo EURO i poštujemo stavove UEFA”, istakao je Stojković za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Na sastanku su bila prisutna i druga dobro poznata lica iz vrha UEFA.

Prisutni su bili i Đorđo Marketi i Frank Rudolf sa kojima sam sarađivao dok sam bio član Tehničke komisije UEFA, bilo je zadovoljstvo videti ih ponovo“, rekao je selektor Dragan Stojković.

Reprezentacija Srbije je na danas objavljenoj novoj FIFA rang listi skočila za tri mesta i sada je 25. selekcija sveta. Sledećeg meseca Orlove očekuje odlučujuća utakmica u kvalifikacijama za SP u borbi za direktan plasman protiv Portugala u Lisabonu.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeFudbalski savez SrbijeDragan Stojković PiksiAleksandar ČeferinUEFA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara