Ekipa Milana (©Reuters)
Ekipa Milana (©Reuters)

Pioli: Jović se promenio

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.01.24. | 13:53

„Najzad je spreman, a uz to je i smiren, srećan“, kaže trener Milana

Na terenu 345 minuta, a u mreži šest golova. Ili, statistički gledano, od decembra do danas, otkako je ušao u sjajnu seriju, Luka Jović trese protivničke mreže na 57 minuta u proseku.

Sve više se u Italiji priča o Joviću, koji je u jednom momentu delovao kao promašena investicija Milana. Rosoneri su razmišljali o dovođenju novog napadača. A, onda se nešto desilo. Luka se probudio i počeo da radi ono što najbolje zna – da postiže golove.

Izabrane vesti

Trener Milana Stefano Pioli hvali Luku Jovića. Doduše i dalje mu uglavnom u igru ulazi s klupe, ali srpski as ispunjava golgetersku normu koliku god priliku da dobije.

„Jović se promenio. I najzad je fizički spreman. Nikada nisam sumnjao u njegove igračke kvalitete, ali sada je srećan, smiren, dobro se oseća. On je igrač na kojeg se mnogo oslanjam, iako će i na sledećoj utakmici verovatno početi sa klupe“, rekao je Pioli uoči današnjeg meča sa Bolonjom.

Postao je Jović tajno oružje Milana, kojim lomi rivala kada počne da mu pada koncentracija. Luka uđe s klupe i zatrese mrežu.

„Mislim da smo tim kojem rezervisti donose najviše golova. To znači da svi igrači učestvuju. Moramo da nastavimo sa tim. Imamo pravo na pet zamena i možemo uvek da preokrenemo meč“, ocenio je Pioli.


tagovi

Luka JovićStefano Pioliac milanSerija A

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara