Pioli: Nismo zaslužili da ispadnemo

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 00:05

Strateg milana razočaran posle poraza od Mančester Junajteda

Minimalnim porazom na domaćem terenu od Mančester Junajteda fudbaleri Milana su se u osmini finala Lige Evrope oprostili od internacionalne scene. Gol odluke za premijerligaša postigao je Pol Pogba, a Stefano Pioli je posle utakmice na San Siru izrazio žaljenje zbog eliminacije.

Izabrane vesti

"Prema prikazanom u dva meča nismo zaslužili da ispadnemo. Eliminacija me je razočarala jer mso u dvomeču pokazali da smo sjajan tim. trebalo je da postignemo gol u prvom poluvremenu revanša. Šteta, toliko smo učinili da dođemo do ovde. Ekipa je zaslužila da nastavi, ali morali smo da pružimo malo više", rekao je strateg Milana.

Junajtedu je jedan gol bio dovoljan da posle remija u prvom susretu, overi kartu za narednu fazu i okonča evropski put Rosonera.

"Govorimo o ekipi Mančester junajteda koja se prošle sezone plasirala u polufinale Lige Evrope, koja je ove godine bila u grupnoj fazi Lige šampiona i pre dve nedelje pobedila Mančester siti 2:0. Tokom dvomeča smo uradili pregršt dobrog, a dva gola koja smo primili više su bila pold naših grešaka nego zasluga rivala, to je ono što je razočaravajuće".

---

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

---

Pioli je potom istakao da njegovi izabranici sada moraju da usmere misli ka Seriji A, dodavši da mi je teško da vilo šta zameri igračima, posebno jer je njegov tim utakmicu dočekao desetkovan.

"Kada je žrebom odlučeno da ćemo igrati sa Junajtedom, bili smo uzbuđeni zbog te ideje. Ipak, oni su imali svoje najjače igrače na raspolaganju. Nadali smo se da ćemo i mi imati kompletan tim u konkurenciji. Da smo večeras sa klupe mogli da uvedemoMandžukića, Rebića ili Leaa, možda bi to napravilo razliku", rekao je Pioli.


tagovi

MilanStefano Pioli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara