Komentari na vest

Pipova "kletva" otišla u senku zaborava, Žiru je prelepa devetka koja se čitavu deceniju čekala na San Siru

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre oko 2 godine

Ziru je sam nosio tamo neki Monpelje do titule u prvenstvu Francuske.Tada pored "skockanog" psz-a sa Ibrahimovicem na celu.Nosio je na ledjima i Arsenal na svim frontovima,pa i Francusku reprezentaciju.Malo mu fali da bude najbolji strelac u istoriji Francuske reprezenatcije.Poceo je i Milan da nosi sam na ledjima,iznece Ziru sam sav taj teret do titule.Viva la Ziru!!!!
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Žiruov najveći problem je što nije špic koji treba da igra 38 utakmica u ligi, a opet nije špic koji ce poceti sa klupe sve te utakmice.
A

Ab

pre oko 2 godine

Ne umire se u ljepoti kad je Žiru špic, iako često daje velemajstorske golove... (Zvezdi na Marakani npr)... Al čovjek je napravio strašnu karjeru realno... Dovoljno je samo reći da je bio prvi špic Francuske u Rusiju na SP... Dijego Falcinelli za bogate :)))

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre oko 2 godine

Ziru je po meni jedan od najboljih centarfora na svetu.Ostavio lep utisak u Monpeljeu,Arsenalu,Celziju,reprezentaciji Francuske.Sad u Milanu pise lepu istoriju.Samo neka tako nastavi.
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Isto ovo su pisalji i za Sitofa Pjateka :D i onda dodje neka nova Specija pa muk mukova, nema vise ziru i golovi na srecu, onda Ide ono staro nismo doveli klasnog napadaca ne mozemo da se borimo za prvo mesto itd. kukanje zalopojke, tacno znam da su juce izgubili kakvi bi se Komentare pisalji ovde, to bi izgledalo ovako, I BOLJE STO SMO ISPALI TANKA NAM JE KLUPA, SAD CEMO MOCI BOLJE DA SE FOKUSIRAMO na Seriji A :D znaci na pamet znam vase kukanje ovde, A isto tako znam kako se brzo palite Kao sibica kad vam se sticajem okolnosti posreci U nekim mecevima, onda krece euforija i paljevine, onaj jadnik hoce duplu krunu :D A sledece sezone INTEROVU TRIPLETU :D i kad se desi neka nova Specija onda opet bukner i ljubomora na Inter :D znaci da vas nema tako napaljenim trebalo bi vas izmisliti, vec za nedelju dve krece jadnicko kukanje opet :)
A

Anonnimus

pre oko 2 godine

Bravo sve si pogodio sve potpisujem.sto si napisao, pale se pale i posle ih nema
@

@Pipo proklet

pre oko 2 godine

Bas tako Gile za Pjonteka su isto ovo pisali svaki napadac Koji postigne par golova za ove odma je skinuo Pipovo prokletstvo, posle kad stane onda se opet nastavlja Pipova prokletija Bravo kralju pravo u metu
G

Gost83

pre oko 2 godine

Gile, realno, gledajući imena, Milan ima slabiju ekipu od Intera, Juventusa, možda čak i Napolija i normalno je da će da se lože kada sa ovom ekipom prave takav rezultat. Ja da sam Pioli, protiv Lacija bih ubacio drugi tim i fokus prebacio na top 4 i odlazak u LŠ. Sada idu dva nepotrebno iscrpljujuća meča protiv Intera, a to im nikako ne treba, jer sem startnih 11, oni izmena nemaju. Vidim da spominješ Speciju, ali da si gledao utakmicu onda bi znao da je to tvoje samo provokacija. Nego, povodom triplete. Napisao je na nekoj vesti da sledeće sezone Milan uzima tripletu, a ti da je uzima Inter, a realnost italijanskog fudbala je da LŠ ne može niko da uzme od njih još barem dve sezone. Tako da je i to tvoje neosnovano loženje jednako loženju Milanovih navijača da će uzeti Skudeto. S tim što je to njihovo realnije jer nije kup sistem takmičenja i za protivnike nemaju Liverpul, Siti, PSŽ, itd

hvala gile

pre oko 2 godine

@Pipo prokletija. Milan je realno postao predmet Giletove sprdnje. sad mu vise nije interesantan Juventus. hvala Bogu da ne komentarise Juve, stalno sam bio tuzan kad citam njegove Komentare. znam kako vam je sad izdrzite budite jaki
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

Gost83 vidi nisu los decko za razliku od ostalih provokatora ovde koji navijaju za milan, ali sta ti treba ova laz da sam ja napisao negde da Inter moze da uzme LS, nema takav Komentar ovde to je laz Koju si mi sad ubacio da sam ja to napisao, da si citao moje Komentare od pre znao bi da sam ja rekao ovde "napisao" da Inter ne moze da prodje Liverpol, zato druze nemoj da izmisljas nije ti to potrebno, ostavio si dobar utisak i sad ti treba ova laz da sam ja to napisao, cista izmisljotina Koju si sad napisao, nemoj mene U Kos sa likom Koji je napisao da milan uzima duplu krunu, A sledece godine INTEROVU Tripletu
s

sve pohvale

pre oko 2 godine

Bravo care ladno komentarises sopstvene komentare.
G

Gile Interista

pre oko 2 godine

@sve pohvale, poslusaj @hvala gile" izdrzi nekako, AHAHAHAHAHAHAHA
G

Gost83

pre oko 2 godine

Gile, imaš pravo, loše sam pročitao komentar vezan za tripletu. Svakako, nepotrebno je toliko oštro obraćanje, vidiš da možemo normalno da razgovaramo, bez vređanja i provokacija.
T

Theo

pre oko 2 godine

Inter kao da beži 15 bodova a ne verovatno 4.Ja neznam što si se naložio kao da imate mesija i ronalda zajedno. Opet Milan ima perspektivniji tim hvale I'm još 3 igrača najviše. Ona smejurija protiv specije da ne beše sad bi bili na bod. Milanu se oporavili svi bitni igrači, i podižu formu. Biće tu jurnjave do kraja ako se ne desi opet neka sudijska greška kao protiv specije.
М

Митт

pre oko 2 godine

Жиру је класа. Креће се савршено без лопте, стамен, има добар шут, лако улази у гол шансе...
R

Rare

pre oko 2 godine

Ovo je bese onaj sto su ga crno beli mediji predstavili kao najgoreg napadaca u istoriji fudbala kad je igrao za Arsenal protiv Zvezde?
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 2 godine

Jaooooo...spojio dve dobre utakmice, sad ce se danima pisati o Ziruu i Milanu.
N

Nebitno

pre oko 2 godine

Kada se pogledaju brojke, jeste Žiru dao dva gola, ali mora se reći da je Rafael Leao odigrao fenomenalno i da je Teo poslao neverovatan pas kod drugog gola. Da se razumemo, smatram da i to treba umeti, da se pogodi iz svake situacije. Međutim, ono što je meni jako zanimljivo jeste činjenica da je danas žiru jako podsećao na Pipa. Na pravom mestu u pravo vreme... A okret odbrane Intera oko svoje ose u derbiju ne mogu da zaboravim, majstorski potez. Generalno, dobra igra celog tima, a možda je mladi Lazetić mogao da uđe makar na 5-10 minuta...
M

Magnus

pre oko 2 godine

Ziru nikad nije bio brz igrac, zato je citanje i pozicioniranje od izuzetne vaznosti za njega. I uvek je imao osecaj gde je lopta, sto je u Celziju i Arsenalu nebrojeno puta pokazao sa spektakularnim golovima
M

Musa Đenepo

pre oko 2 godine

Aleksandro Pato je nosio sedmicu
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Nosio je kratko devetku pre nego što je otišao iz Milana i to baš je uzeo od Pippa, a sedmicu je dao Robinju.
f

footballfactory

pre oko 2 godine

Mogao je da ubaci Lazetica poslednjih 10ak minuta na 4:0...
c

coygth14

pre oko 2 godine

najpotcenjeniji igrac na svetu, Arsenal ga pustio pre 6,7 godina a jos je mogao da byde Joker
B

BREkalo

pre oko 2 godine

ovaj talijanski kup je najsmješnije, najbezveznije i najnepoštenije natjecanje ikad. Smijurija kako oni delegiraju ždrijeb i kako vazda istih 5-6 ekipa bude u polufinalu. Negledljivo.
I

Igor88HN

pre oko 2 godine

Jaoo kako je neko pao tiket hahaha. Lijepo kaže kladioničarska izreka - Ko je igr'o Lacio pare je bacio.