Komentari na vest

Pirlo: Četiri greške su previše za dvomeč u Ligi šampiona, potcenili smo Oliveirin šut

K

Kakva propast juvea sa

pre oko 3 godine

ronaldom dali mu 30 miliona po sezoni da bi davao golove speciji,krotoneu i slicnim ekipama covek ne moze da prodje ajaks, lion i evo sad porto a doveden je zbog lige sampiona
a

armija

pre oko 3 godine

Ajde ti pakuj kofere... Sramota... Sa ovakvim timom da se ne boris za skudeto i da ispadnes i cetvrtfinalu? Pa bolje rezultate bi imala vecina pocetnika....
Z

Zasluzen prolaz

pre oko 3 godine

Kako je moguce da Kvardado nije bio zamenjen, ili makar pomeren u ofanzivni deo ekipe, najveca rupa na terenu, prolazili su ga Luiz i Korona kako su hteli!
z

znanje

pre oko 3 godine

covjek je desno krilo koje igra desnog beka znaci uzet loptu ne zna
J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Druže Wolfasin 7, juče si na tekst OVO SU RONALDOVE UTAKMICE ostavio komentar: "Ide Juve dalje, slab je Porto da izdrži 90 min." Ko bude pogledao moj komentar na isti tekst, sve će mu biti jasno. Pirlo je izuzetno dobar i strpljiv, ali Juventus svaku utakmicu u ovoj sezoni igra sa puno individulanih grešaka i veznim redom koji, ne da nije kreativan, nego je 99 % predvidiv. Pirlo neće sagoriti - neće to dozvoliti Andrea Agnelli. Jedina sreća iz ovog poraza mogao bi biti odlazak Ronalda na ljeto. Juventusu neće biti potreban, a plata mu je astronomska.

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Jesam i malo je falilo. Ali i da su prošli Pirlo je prerano preuzeo klub veličine Juvea. Juve da je igrao ceo meč kao drugo poluvreme ja ne bih poglešio, ali jesam.
I

Iznogud

pre oko 3 godine

Kad imas Ronalda u poznim godinama i dajes mu platu od 30 M trebalo bi da si na kraju projekta a ne na pocetku, ali OK...
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Diego Kosta, gol mašina, slobodan, a oni dovode raspalog Moratu koji nikad nista nije ni znao. Izvikana prevara bez ijednog kvaliteta, ali rodjen pod 6 srecnih zvezda. Otprilike kao naš Luka Jovic, nidje veze sa fudbalom.
a

armija

pre oko 3 godine

U pravu si. Nidje veze tebe i fudbala...
S

Salieri

pre oko 3 godine

Slazem da je Morata prosecan napadac nedostojan Juventusa, ali Jovic je bolji dosta, videces kad zaigra u kontinuitetu
@

@ssss

pre oko 3 godine

Najveći problem Juventusa je taj što u ovom trenutku na tržištu nema dobrih slobodnih trenera.Tako da će Pirlo silom prilika i dalje ostati trener Juventusa!

Wolfasin 7

pre oko 3 godine

Ti si velika greška na mestu trenera. Komedija.
I

Inter178

pre oko 3 godine

steta da juventus ne kupuje utakmice lige prvaka pa da vide ljudi tu silu iz torina kako hara europom
D

Dr House

pre oko 3 godine

Izgleda da ni Inter ne kupuje tekme u LS. :D
i

inter178

pre oko 3 godine

nista lose nisam rekao, sigurno bi uzeli 9 puta redom