Komentari na vest

Pljačka milanskih dragulja: Inter se pozdravlja sa Brozovićem, borba je sa Amerikancima za Barelu

D

Dragan VG

pre 11 meseci

Nije mi jasno sto navijaci Intera ne pocnu ozbiljno da pritiskaju ove bezveznjacke Kineze da prodaju klub. Bilo je prica o raznim opcijama zainteresovanim da ga kupe. Ovi su katastrofa.
Z

Zika Kolerik

pre 11 meseci

Aj se kladimo da ce cuveni SMS i dalje da igra u Laciju! Nece taj nidje. Ai eto, kada god je neki transfer ubaci se i njegovo ime pa se raja lozi.
I

Inter

pre 11 meseci

Ovde se pise kako se Inter bori da zadrzi neke svoje igrace, sto nije tacno. Problem Intera je sto vlasnik ne zeli da ulaze u tim, a da pre toga se ne desi uzlazni transfer. I naravno, sada se biraju zrtve. Evo vec trecu godinu kuka kako Inter mora nesto da proda da bi kupio, u onoj prvoj od ove 3 godine je morao da proda da bi se namirili neki gubici. Izgleda da je Inter jedini tim na svetu (barem jedini veliki) koji uvek mora da prodaje igrace da bi nadoknadio neki gubitak, a to isto ne vazi za druge klubove, tacnije vlasnik uvek kuka, drugi klubovi su prepoznali situaciju i zato i daju male ponude za pojedine igrace, jer se zna da bi ovaj sve prodao. Brozovic je navodna zrtva jer smatraju da je pravo vreme za prodaju i zbog toga sto predstavlja veliki trosak. Takodje smatraju da mogu i bez Gosensa. Dzeko se mogao potpisati, ali je odluceno da idu razlicitim putevima zbog visine njegove plate u tim godinama. Jos nekim igracima isticu ugovori i nisu vise u planu. Onanu bi takodje prodao (iako se tu navijaci dosta bune), zbog najvece plusvalence (dosao za 0). I sve bi to bilo nekako ok da se te pare uloze u nove igrace, ali on i da dobije 100m od izlaznih transfera ulozio bi max 30-35m na neke low cost varijante i onda bi da ocekuje neke rezultate. Prosle sezone su zbog cekanja izlaznih transfera ostali bez Dibale i Bremera, ove ce ostati bez Fratezija i SMS-a. Svi ovi igraci nisu trazili transfere (kao sto je ovde predstavljeno), nego vlasnik hoce da proda sve sto se moze prodati, a da ulozi sto manje.
G

Gogi'79

pre 11 meseci

Brozovic se prodaje da se napravi mesta za Frattesija. A Inzaghi je imao samo jednu zelju za ovaj prelazni rok a to je SMS.
f

ficfiric

pre 11 meseci

milan i inter sa prosecnom igrom citave sezone dosli do polufinala i finala lige sampiona.kvalitet fudbala je drasticno opao poslednjih nekoliko godina.nekada bi takvim timovima prolazak grupe bio puna kapa
R

Retko ali

pre 11 meseci

retko precenjen igrac. Kalibar Torina, Sasuola... nista vise od toga.

Oldboy

pre 11 meseci

Brozovic ?
L

Liga sampinjona

pre 11 meseci

Ala je Sergeju spala cena...
1

101

pre 11 meseci

Ulazi u zadnju godinu ugovora.
G

Gost1511

pre 11 meseci

Morati bi samo reko"mrs stoko"
1

101

pre 11 meseci

Koji bre dragulji? Brozovic se rado menja za Savica. A Barelu nece prodati ispod 100 mil eura. Dambrosio i Dzeko su penzioneri a ne dragulji Intera.
T

Taj Barela

pre 11 meseci

Mozda vredi 100mil dinara. Tonali sa Aliexpresa.
I

Izgleda tako krenulo...

pre 11 meseci

Kalčo postade razvojna liga za Engleze... Ovo sa Arapima pitanje koliko će da traje, ali Englezi pokupovaše sve što vredi po Evropi.
A

Aruna Dindane

pre 11 meseci

Svi se oni posle sezone max dve vrate u seriju a,retko koji igrac napravi neki pricu u engleskoj,jedino Zola ostavio trag