PLS: Lider se spasao sa penala u Zemunu, Borac se ne predaje

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.04.21. | 18:39

Remi koji paše i Budućnosti i Grafičaru...

Kragujevački Radnički nije uspeo da dobije prežaljeni Zemun (1:1) u 29. kolu Prve lige Srbije, čime je nastavio seriju loših rezultata (ne računajući ovu pobedu službenim rezultatom protiv Borca), ali plasman u viši rang još mu nije ugrožen. To naravodno ne znači da ne bi mogao da bude, pogotovo ako Kolubara sutra dobije Piroćance, a onda u derbiju, u 31. kolu, tuče i lidera.

Radnički nije u dobroj formi. To je potvrdio i ovaj susret. Gol koji je omogućio bod gostima postigao je Aleksandar Varjačić sa bele tačke u 14. minutu. Prethodno je Zemunce u vođstvo doveo Nemanja Isidirović.

Izabrane vesti

Bez obzira na šest oduzetih bodova zbog nameštanja čačanski Borac ne odustaje od borbe za opstanak. Mnogo bolje plasitrano Žarkovo palo je danas na Gradskom stadionu, bilo je 2:0 za Zebre golovima Đorđeilovića i Radosavljevića.

Utakmicu je obeležila teška povreda Andrije Ratkovića.

U direktnom okršaju za opstanak Dinamo iz Vranja bolji je bio od leskovačke Dubočice, čime je sustigao na tabeli, dok je Budućnost u Dobanovcima remizirala sa Grafičarom - 1:1. Rezultat koji paše i jednom i drugom timu...

PRVA LIGA SRBIJE – 29. KOLO

Subota

Borac - Žarkovo 2:0 (1:0)

Budućnost D. - Grafičar 1:1 (0:1)

Jagodina - Radnički SM 1:3 (0:1)

Loznica - Kabel 0:0

Železničar P. - Sloga K. 1:0 (0:0)

Zemun - Radnički 1923 1:1 (1:1)

Dubočica - Dinamo V. 1:2 (0:1)

Nedelja

16.00: Trajal – IMT

18.00: Kolubara – Radnički P.



tagovi

PLSPrva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara