PLS: Smederevo nastavlja dalje bez Koromana, Kabel bez Govedarice u Zemunu, Trajal gura "decu" u prvi plan

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.05.20. | 14:55

Tri okršaja u Prvoj ligi Srbije

Ognjen Koroman je zardio šestomesečnu suspenziju zbog, kako je navedeno, neprimerenih izjava na društvenim mrežama, pa je poslednjeplasirani tim Prve lige Srbije na gostovanje Radničkom u Pirotu otišao bez glavnog šefa struke. Svi današnji mečevi počinju od 17.30, a sastaki se Trajal i Sinđelić, odnosno Zemun i Kabel.

Kabel je u Gornju Varoš stigao bez iskusnog Predraga Govedarice, koji je povređen, što će predstavljati ogroman hendikep za gostujući tim. Toga su svesni i Zemunci uoči današnjeg meča.

Izabrane vesti

"Kabel ima odličnu ekipu i da nije ostao bez deset bodova bio bi na prvom mestu, a to najbolje pokazuje o kakvom je protivniku reč. Imaćemo neštop lakši posao jer je iskusni Govedarica van stroja. Jesenas smo izgubili minimalnim rezultatom i pokušaćemo da se revanširamo", rekao je pomoćni trener Zemuna Stefan Radisavljević za Žurnal.

Trajal je u završnicu sezone ušao 18 igrača, od čega će petorica biti omladinci, koji su nedavno priključeni prvim timom. Ekipa Nenada Sakića želi da popravi utisak iz prethodnog dela sezone, što se pre svega odnosi na učinak u napadu.

"Iza nas su tri nedelje rada, a najjači utisak je da smo se svi uželeli fudbala. Momci se maksimalno trude, izvršavaju sve zadatke, iako je povratak u formu, posle ovako duge pauze gotovo nemoguć. Isto važi za ostale ekipe, pa je bitno da se u narednom periodu sačuvamo od povreda. Drugi zadatak je da popravimo utisak od starta stezone i golgeterski učinak", rekao je Sakić.

PRVA LIGA SRBIJE – 27. KOLO

Petak

Budućnost Dobanovci – Radnički 1923 2:1 (1:0)

Subota

Grafičar - Bačka 0:0

Novi Pazar - Dinamo Vranje 3:0 (3:0)

/Marovac 26, Đokić 35, Živić 39/

Žarkovo – Zlatibor Čajetina 0:3 (0:1)

/Šiškov 22ag, Vukić 79, Stanković 86/

Nedelja

17.30: Radnički Pirot – Smederevo

17.30: Trajal – Sinđelić

17.30: Zemun – Kabel

Ponedeljak

18.00: Kolubara – Metalac

*** kvote su podložne promenama



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara