Veljko Paunović (©AFP)
Veljko Paunović (©AFP)

Pobeda za kraj? Paunović pozvao igrače da pokažu strast, oni odigrali najbolji meč u sezoni

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.10.23. | 05:20

I razbucali gradskog rivala

"Želim da osetim ovu ekipu, emociju i strast među igračima ponovo. Ovo je prvi dan našeg preporoda. Uz vas sam, kao i uvek. Idemo, Čivas".

Ovom porukom Veljko Paunović najavio je derbi sa Atlasom i zapravo najbolju utakmicu Čivasa ove sezone! Velikan iz Gvadalahare razbio je Atlas rezultatom 4:1 (1:1) za prvu takmičarsku pobedu posle mesec i po dana čekanja!

Izabrane vesti

Četiri poraza i samo dva osvojena boda daleko su ispod očekivanja i renomea Čivasa, ali izgleda da je mogućnost da se srpski stručnjak vrati u Evropu i preuzme Almeriju zaiskrila varnicu koja je rasplamsala vatru i donela toliko čekanu pobedu.

Čivas je apsolutno zaslužio ova tri boda jer je igrao spektakularan fudbal. Ni to nije, ipak, omogućilo sastavz iz Gvadalahare da sačuva mrežu, ali je bar u napadu probijen čep! Dvostruki strelac Rikardo Marin najavio je ubedljivo izdanje koje je prelepim golom dodatno ulepšao Fernando Nene Beltran već u 9. minutu. Gosti su preko Alda Roše stigli do izjednačenja pred odlazak na veliki odmor, da bi zatim Marin uveo Čivas u mirne vode, a Roberto Alvarado sa bele tačke postavio konačni rezultat.

Čivas je opet pobedio, a Veljko Paunović se konačno ponovo smeje! Da li poslednji put kao trener meksičkog velikana, videćemo...



tagovi

Čivas GvadalaharaAtlasMeksiko 1Veljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara