Andre Kariljo
Andre Kariljo

Pobesneli Arapi: Dogovoren i Kariljo, potpisali De Jong i El Ahmadi

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.07.18. | 19:39

Završeno nekoliko zanimljivih poslova

I nama je bilo pomalo čudno da u istom danu Aleksandar Pešić krene put Saudijske Arabije i da je sa istog mesta stigla ponuda Partizanu za Leandrea Tavambu, ali izgleda da su Arapi samo uhvatili zalet. Pucaju visoko. Sledeća meta im je Andre Kariljo, s tim što on ne ide u Džedu, nego u Rijad.

Reprezentativac Perua, inače sjajan na Mundijalu, dogovorio je prelazak u Al Hilal. Na poslu je insistirao Žorž Žezus, koji Karilja poznaje iz Portugala, a koji je nedavno seo na klupu kluba iz Saudijske Arabije. Saudijci će platiti Benfiki, čiji je krilni napadač član, 4.000.000 evra samo na ime jednogodišnje pozajmice, preuzeće njegovu platu vrednu 2.000.000 evra, a narednog leta će imati pravo da u potpunosti otkupe ugovor po ceni od 20.000.000 evra.

Izabrane vesti

Para kol’ko voliš. Otuda i ne bi trebalo da čudi što se Karilju ne ostaje u Votfordu...

A da je u arapskom svetu prava pomama i da mogu da plate i šakom i kapom potvrđeno je kroz još nekoliko zanimljivih transfera. Kapiten Fajenorda Karim El Ahmadi potpisao je baš za Al Itihad i igraće sa Aleksandrom Pešićem, a društvo će im praviti Brazilac Žonas, zadnji vezni Flamenga, koji je igrao za Dinamo iz Zagreba.

Još nešto: čuveni Holanđanin Najdžel de Jong potpisao je za katarski Al Ahli iz Dohe.

FOTO: Action images


tagovi

Andre KariljoLetnji prelazni rok 2018Najdžel de JongKarim el Ahmadi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara