Komentari na vest

Počela trka za novom hrvatskom zvezdom: PSŽ stao u red, Modrić ga predložio za naslednika u Realu

T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Veljko Nikolic talentovaniiji od njega, steta sto je neozbiljan Gledao sam Gvardiila u Dinamo, kad je bio, svaku utakmicu je kiksao i postao vrh igrac, ovde bi ga čerečili
m

miou

pre gotovo 2 godine

pratim ovog Majera jos od kad je poceo u Dinamu jer je generacija sa nasim Veljkom Nikolicem i slicna pozicija!evo gde je Majer a gde Nikolic!pa vi vidite da li se trud i rad isplate.
B

Banijac

pre gotovo 2 godine

U fizičkoj ligi, punoj afričkih igrača se sjajno snašao već u prvoj sezoni. Čini se vrlo karakteran, skroman. Moguće veliki igrač.
K

Koljaca ustasa

pre gotovo 2 godine

Za ovog je Katai IZMISLIO FUDBAL ! Nije mi jasno stvarno na koju foru uvaljuju ove polovnjake
M

Momo123

pre gotovo 2 godine

Fascinantno je da taj Katai moze samo u Zvezdi igrat.
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Динаму желим да се угаси, али мора им се одати признање. Готово сви играчи које су афирмисали и продали (за озбиљну лову) имају запажене улоге у својим клубовима. А да при томе Динамо има изузетне резултате у првенству и Европи читаво време. А нама изађе др. Мађија и прича нам о супстанци. Да не помињем што свако лето он и Мита-ган дотерају пун камион половњака.
J

Joba

pre gotovo 2 godine

Ko ga kupi usrecice se!!
V

Vidal

pre gotovo 2 godine

Nisam ocekivao da ce odigrati takvu sezonu odlaskom iz Dinama ali momak standardan u Renu i ima 11 golova 13 asista i u timu je sezone, sinoc ovaj mali Sucic iz Salzburga pokazao da je ozbiljan igrac i da ne vredi dzabe 20 mil na TM.

Pule

pre gotovo 2 godine

Klasika Dimano i dalje radi odlicno ,ubacis mladog igraca odogra ti odlicno 2-3 sezone i ode za dobre pare,problem tih igraca je sto kad odu u inostranstvo slabo se uklope i propadaju kao i dosta nasih igraca,jeste veliki zalogaj kad odete u neki veci klub poput reala jer klub ima previse igraca i vi ste tu visak i ako ste dobri treba mnogo da se potrudite i da imate srece za prvu postavu ,zato po meni je bolje neki klub tipa Nemacka liga,jer nase ligu su mnogo slabe ,kad bi se spojile liga sa balkana mozda bi malo ojacali lige ,al naravno zbog navijaca ne moze da se odigra jedna nasa utakmica a ne izmedju dve drzave ...
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Momak je radnik. Daleko će dogurati. Samo da ne ode u PSG. Bio bi onda u sijenci drugih igrača.