Komentari na vest

Počeli pregovori: Đukić stiže kod Sadika, Petrovića i Maraša

L

Los blankos

pre oko 3 godine

Partizan i Almerija postaju bratski klubovi
9

951357

pre oko 3 godine

Grobari, molite Boga da se Almerija plasira ove sezone u Primeru, jer ako dođe Đuka, nema ništa od onih silnih bonusa :D
D

Deyan X

pre oko 3 godine

Silni bonusi nisu vezani vremenski. Sto se golova tiče, jos dva fale, sto se plasmana tiče, nista nije gotovo, jer ima i play off, a ako Almerija neudje u Primeru, a proda Sadika, Partizan ima 40% od svih para... Znaci samo je pitanje dal ce ove ili sledeće sezone da se ispuni deo ili svi bonusi. A sto se Djuke tiče, realno nije to taj trener za shok terapiju.
9

951357

pre oko 3 godine

@Deyan X - Što se golova tiče, to imate, pitanje je vremena. Ali ako dođe Đuka, zaboravite na promociju. Tih 40% važi samo za ovu sezonu, bar se tako pisalo nakon što je prodat, a Almerija svakako nije luda da proda igrača i da skoro pola para Partizanu. Ako tih 40% stvarno postoji, jer nisam čuo da je neki tim toliko lud da ponudi toliki procenat.
V

Varela

pre oko 3 godine

951357 pa naravno da nisi cuo kad veze sa zivotom nemas internet manijace
D

Dusanrdrs

pre oko 3 godine

A zna znaci do Djukica je bilo sto nismo uzeli titulu. A kazite mi posle njega, Bata Mirkovic, Milosevic, Stanojevic isto neznalice? Dobro je samo da nije do uprave.
D

Džonza

pre oko 3 godine

Rodi me majko srećnog,pa me u trnje baci...
Z

Zamalo blizu

pre oko 3 godine

A baš kad su se ponadali za onaj bonus od promocije, stiže čika iz Štitara...
V

VojkanPZ

pre oko 3 godine

Odlicna vest! Sa Djukicem sigurno nece u prvu ligu, Sadika ce morati da prodaju jer on nece hteti da igra i sledeće sezone drugu ligu. Nek ga prodaju za pola od 60 miliona kolika je klauzula i eto nama lepih para.
L

Lagile lagili

pre oko 3 godine

Još kad bi ta klauza postojala a ne izmislili je nakon 6 meseci od prodaje
G

Gost12

pre oko 3 godine

Ma da bre))) Sad u vreme najvece finansijske krize u fudbalu, izazavane koronom, neko ce za drugoligasku ragu da iskesira 60 miliona))))
a

argh

pre oko 3 godine

Vama su stvarno pomutili mozak. Nije loš Sadik, iako sam navijač Crvene Zvezde, ali daleko je i od tih 30 miliona kojima se ti nadaš. Maksimalno 10, što opet nije loše, jer ćete uzeti nekih 8 sve ukupno.
G

Gostić

pre oko 3 godine

Djuki ka igraču i čoveku svaka čast,ali na koju foru uzima ovakve klubove,koji ga dobro plaćaju,nije mi jasno.U svakom slučaju,drago mi je zbog njega.