Komentari na vest

Počinje Premijer liga Rusije: Neizvesna budućnost, manjak motiva, Srbi dobrovoljci i povratak Lužnikija na veliku scenu

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

Jokanovic je ovog leta preuzeo tu funkciju umesto Nemca Sandra Švarca, koji se povukao, zvanično zbog loši rezultata u poslednje dve sezone. A da nije bilo Svarca nikada ne bi bili na tom mestu. Dinamo igra sa igracima kao sto su Zakharyan i Tyukavin. Prvi ima 19 a drugi 20 godina i vec vrede 11 i 6.5 mil. Da su englezi, nemci ili italijani vredeli bi 4 puta vise.
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Fudbal se igrao i pre UEFA.
G

Gazprom

pre gotovo 2 godine

Novinar pita ima li smisla igrati, pa sta treba ? Da se ne igra, da se ugase klubovi ? Nego sta nego ce da se igra!
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

За време агресије на Србију, немачки, енглески, француски клубови су учествовали у Уефа такмичењима.
S

Spartak SU

pre gotovo 2 godine

Popljuvaste vi strasni zapad u ovom tekstu, kako cini zlo Rusiji. Nikakav problem. Zasto moraju da nose Nike, Adidas... Zasto ne nose neku rusku marku dresova i kopacki? Ili Belorusku? A da, nema ih. Zasto moraju da se oslanjaju na UEFA-u za pare? Gde su njihove? A da, nemaju ih. Sami ste rekli u tekstu, najveca zemlja na svetu, a nema svojih igraca. Ne pamti se kad su imali zvezdu u svojoj ligi, a kamoli u nekoj jakoj evropskoj.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Запад и јесте за пљување. Аутор текста је чак и нежан.
Y

Yakubu

pre gotovo 2 godine

A zasto zapadni stadioni koriste ruski gas da bi se grejali? Zasto je UEFA muzla Gasprom i zasto je Gasprom bio na svim stadionima Lige Sampiona u vidu konstantne reklame ? Kakvo jednostrano gledanje situacije...
M

Mитт

pre gotovo 2 godine

Русија нема паре ?! А људи везали рубљу за злато, милијарде буквално зарађују од трговине са Кином, Индијом и Арапима. Ако их не врате под окриље УЕФА можда ће основати неко такмичење са остатком свијета, а гдје ће прилив новца вјероватно бити и већи.