(©Reuters)
(©Reuters)

Podrhtava Slovenija: Josip Iličić pregovara sa Mariborom

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 01:01

Dogovor je, navodno, na pomolu

Transfer kakav Slovenija odavno nije videla. Na pragu je da se vrati jedan od voljenijih sinova 21. veka – Josip Iličić!

Doskorašnji fudbaler Atalante je slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Italijanima, a tokom letnjeg prelaznog roka nije dobio ponudu koja se ne odbija.

Izabrane vesti

Uprava Maribora je rešila da iskoristi situaciju i počela je pregovore sa Iličićem. Štaviše, kako piše list Ekipa, dve strane su na pragu dogovora, što bi bila istinska bomba za slovenački klupski fudbal.

Tačno je da Josip Iličić nije igrač kakav je bio pre, recimo, dve godine, od januara nije ni igrao fudbal, te možda ne bi sada bio pojačanje za neki klub iz lige Petice, ali za sve eks-ju lige je i te kako ozbiljan igrač.

Iličiću je Maribor bio odskočna daska u karijeri, iako je u njegovom dresu odigrao svega pet utakmica. U leto 2010, samo što je došao iz Interbloka, maštoviti vezista je, u tandemu sa Arminom Bačinovićem, razbio Palermo u evropskim kvalifikacijama i italijanski klub je momentalno reagovao i odmah kupio obojicu.

Dok se Bačinović kasnije „zagubio“, Iličić je preko Palerma stigao do Fjorentine, a onda do Atalante u kojoj je igrao najbolji fudbal u karijeri.


tagovi

MariborJosip IličićAtalanta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara