Komentari na vest

Pogrešno skretanje Nemanje Radonjića

B

Bzz

pre preko 2 godine

Za njega su Sasuolo, Fiorentina, Valensija, Betis, PSV. Ovako je otisao u najjacu ekipu u Portugalu i naravno da je napred natrpano plus je pozajmljen. Ima kvalitet da igra Spaniju, Italiju.
G

GostX

pre preko 2 godine

Ovde neki ljudi komentarisu kako decko nema nista sem brzine, iz toga se vidi kako nemaju pojma o fudbalu. Zao mi je samo sto im Radonja ne pokazuje koliko pojma nemaju, pogresnim izborima u svom zivotu. Nemacka liga je rodjena za njega. Ako nista drugo, vrati se u Zvezdu, znas da ces igrati i imati dovoljno para da budes srecan.
E

Eh

pre preko 2 godine

Kako bi legao Zvezdi. Sa jedne strane sporiji majstor sa loptom, dok sa druge strane brzo krilo koji bi jednom kontrom mogao da reši meč. Još u sredini bombarder, ratnik i Mičko
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nek ide u Holandiju ili neka se vrati u Zvezdu.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Greška sto ode u Benfiku tamo nece zaigrati ni na treningu mnogo jaka konkurencija na krilu i to dva paklena igrača. Bolje u Hertu da je prešao
P

Ppoopp

pre preko 2 godine

Vrati se Radonja.
F

Fabri

pre preko 2 godine

Decko sem brzine nije imao nista, u nasoj ligi prvi gol u Zvezdi dao Vojvodini na prolece . sem talenta nista nije imao, naručito glavu, 25 godina i dalje se o njemu piše kao o talentu a ne igracu. Bar je napravio lovu ali sa onom kolicicinom inteligencije koliko ce trajati i to..
E

Eh

pre preko 2 godine

A do te utakmice sa Vojvodinom imao bar 10 asistencija za Pešića i ostale napadače
V

Var

pre preko 2 godine

I posle se mi cudimo kako terza i mrkela dovedu nekog ko se ne uklapa ni u sta..Cist primer Dioni, covek sam kaze kako je najbolje partije pruzao u sistemu sa dva spica, a mi ga dovodimo da igra sam u napadu.. tako i ovi, stvarno mi nije jasno sta su mislili sa Radonjicem? I sto je on pristao da predje tamo, zasto nije insistirao na Herti?
r

rea

pre preko 2 godine

Kriju zver za finale LŠ. U finalu LŠ Radonja će biti starter, porpilično sam siguran.
G

Gostnr7

pre preko 2 godine

Imam osecaj da on moze da igra gde god pozeli.Aman covece idi ako treba u Sasuolo,ali idi jer ces biti najbolji,imas sve,pocni da verujes vise u sebe,znam da citas sve ovo,ti ne verujes u sebe,ti pricas da verujes samo...Drugar iz Usca
l

ljubi brat

pre preko 2 godine

Hvala ti brate mnogo. Stvarno mi znaci tvoja podrska. Evo upravo sam se cuo sa upravom Sasuola i rano ujutru krecem busom. Jos jednom,hvala puno. Tvoj Nemanja.
G

Gosthehe

pre preko 2 godine

e moj ticuti i sedi kuci radi u magacinu u Maksiju za 30 soma xxaxa