Marko Grujić (©AFP)
Marko Grujić (©AFP)

Pohvale na Grujićev račun: Čeka ga velika budućnost, Bundesliga pametan izbor

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.05.20. | 08:56

Potencijalni srpski reprezentativac privukao pažnju ostrvskih medija posle gola Lajpcigu

Na dobrom je putu Marko Grujić da potpuno vrati samopouzdanje i bude udarna sila Herte kao u prošloj sezoni. Posle dobre role u ubedljivom trijumfu u gradskom derbiju, Grujić je golom začinio još jedno izdanje kojim je privukao pažnju ostrvskih medija, navijača Liverpula i nekadašnjih fudbalera.

Grujićev gol izazvao je lančanu reakciju, od toga da su mediji pomno ispratili Hertino gostovanje Lajpcigu, dok su pristalice Redsa čak na društvenim mrežama iznosile mišljenje da bi srpski vezista trebalo da se vrati u Liverpul i tako dodatno produbi konkurenciju. Najrelevantnije je, ipak, mišljenje Ovena Hargrivsa koji je imao samo reči hvale za Marka Grujića.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Engleske i vezista Bajerna poručio je jasno i glasno – Grujić ima razloga za optimizam u budućnosti.

“On je dobar igrač. Napravio je odličan potez što je izabrao Bundesligu i mogućnost da stiče iskustvo. Može da igra na više pozicija. Fizički izgleda baš dobro za profesionalnog fudbalera. Tehnički, takođe jako dobar, zbog čega verujem da ga čeka blistava budućnost“, smatra Hargrivs.

Herta želi da Grujić ostane, ali...

Međutim, svestan je Hargrivs da će i pored svih kvaliteta Grujić imati paklenu konkurenciju na Enfildu, ako odluči da se definitivno vrati u Liverpul i bori za minutažu.

“Jako je teško ući u Liverpulov tim, jer dovoljno je samo pogledati spisak igrača. Blagosloveni su sa jako dubokim rosterom“.

Grujiću ugovor o pozajmici sa Hertom ističe na leto, a Liverpul na ime obeštećenja traži oko 25.000.000 evra. 



tagovi

Marko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara