Pojačanje na krovu: Vučić među Zmajevima

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.02.20. | 16:18

Mladi reprezentativac potpisao za Voždovac

Ozbiljno pojačanje na Voždovcu. Mladi reprezentativac Nemanja Vučić potpisao je za Zmajeve i biti jedan od aduta Radomira Kokovića u predstojećem perodu. Talentovani levi bek je stigao kao slobodan igrač, pošto se početkom ove godine rastao sa Vojvodinom.

Vučić je prethodno nosio dresove čačanske Slobode, Trepče, Borca iz Čalka, Novog Pazara, FAP-a iz Priboja i Zemuna.
"Drago mi je što sam konačno postao igrač Voždovca i što se sve završilo na najbolji mogući način, jer je dugo trajao moj proces prelaska iz Vojvodine. Dolazim u veliki klub koji je sjajno organizovan i jedva čekam da se pridružim novim saigračima na treninzima, i da zaigram na utakmicama. Želim da ispoštujem Voždovac maksimalno, kao što su i oni mene kroz ceo proces ovog transfera. Želim da se zahvalim upravi kluba na poverenju i podršci", istakao je vidno zadovoljan Vučić.

Izabrane vesti

Sportski direktor Voždovca Jovan Damjanović napomenuo je da je Vučić bio velika želja sportskog sektora tokom celog transfer roka, i istakao zadovoljstvo zbog njegovog dolaska na “krov”.
"Nemanja je pokazao ogromnu želju da dođe kod nas i pored brojnih ponuda koje je imao, tako da moramo biti zadovoljni što smo postali bogatiji za igrača ovakvih karateristika, kako fudbalskih, tako i ljudskih. Takođe, i on je bio velika želja kluba i nema sumnje da smo dobili veliko pojačanje za nastavak sezone, jedva čekam da ga vidim na terenu sa ostalim momcima", zadovoljno je konstatovao Damjanović.

Zmajevi generalnu probu pred start prvenstva imaju sutra protiv TSC-a iz Bačke Topole, a prvi meč u prolećnom delu Superlige igraju 15. februara protiv Mladosti u Lučanima.

Foto: FK Voždovac


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara