Dejan Stanković (©Starsport)
Dejan Stanković (©Starsport)

Pojedinci su naljutili Stankovića: Ima stvari o kojima će pričati unutra...

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 21:08

Uprkos još jednoj ubedljivoj pobedi svog tima, Zvezdin trener nije bio u potpunosti zadovoljan

Crvena zvezda je ispunila cilj i na reprezentativnu pauzu otišla s još jednom, devetom, pobedom u nizu, ako se ne računaju remiji s Milanom u Ligi Evrope. Zadovoljan je Dejan Stanković zbog toga, ali ne i zbog izdanja pojedinih igrača u meču protiv Mladosti iz Lučana.

Crveno-beli su pobedili 4:1, međutim, prvi su do gola došli gosti.

Izabrane vesti

"Ono što je trebalo da se vidi - videlo se. Ima dosta stvari koje treba da se bace sa strane. Svaki minut je dokazivanje, da se pokaže ko jeste, a ko nije za Zvezdu, ali to su neke naše stvari o kojima ćemo pričati unutra, između sebe", izjavio je trener crveno-belih pred kamerom TV Arena Sport.

---------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

---------------------------------------

Nije precizirao o kome je reč, ali to bi moglo da se vidi po minutaži u finišu sezone. Posle reprezentativne pauze Zvezda gostuje u Kruševcu, a onda 7. aprila na Marakanu dolazi Partizan. Ta utakmica mogla bi da definitivno odluči pitanje šampiona, jer crveno-beli trenutno imaju devet bodova prednosti.

"Odmor dolazi u fenomenalnom trenutku. Momci su uložili ogroman napor i dobili sve utakmice, nekada i ritam pada, ali ne mogu da idem preko realnih stvari i na 3:0 ili 4:1 da tražim da se ide i 'pokida' do krjaa. Treba se zadovoljiti ovim što smo uradili, na lepom smo putu", dodao je Stanković.



tagovi

FK Crvena zvezdaDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara