"Radivoj Bosić"
"Radivoj Bosić"

Poker mlađih kadeta Srbije, blistao Nović, pregaženi Moldavci

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.03.16. | 16:17

Tim Ilije Stolice ostvario drugu pobedu na razvojnom turniru UEFA

Radivoj BosićSjajno izdanje mlađe kadetske reprezentacije Srbije poslednjeg dana razvojnog turnira UEFA na terenima Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi. Selekcija Ilije Stolice (igrači do 16 godina) ubedljivo je savladala Moldaviju (4:0) i provere završila sa dve pobede i jednim porazom.

Filip StuparevićStrelci za naš tim bili su Gavrić u 10, Nović u 18, Aleksa Janković u 31. i Stuparević u 80. minutu, a kako je Nikola Nović upisao asistenciju za jedan od pogodaka i istakao se igrom na sredini terena, s pravom je poneo epitet igrača meča.

Izabrane vesti

Stuparević slavi golSrbija je igrala u sastavu: Milojević, Tadić, Šehapi, Ilić, Marko Janković, Aleksa Janković, Nović, Marković, Pavlović, Gavrić i Kokir. Igrali su još: Gordić, Šehovic, Bosić, Stuparević, Marković, Milosavljević i Tedić.

Ilija StolicaPre današnjeg meča, Srbija je na razvojnom turniru UEFA savladala Izrael, boljim izvođenjem jedanaesteraca (5:4, 1:1), dok je od Škotske izgubila 1:2.

Slobodan Tedić

U drugom meču završnog dana turnira, Škotska je savladala Izrael boljim izvođenjem jedanaesteraca (6:5), u regularnom toku bilo je 1:1.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Nikola Novićmlađi kadetikadetska reprezentacija SrbijeIlija Stolica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara