Komentari na vest

Poketino na pragu prvog pehara u Engleskoj, Klop se nada žetvi trofeja na oproštajnoj turneji

Z

Znamo kako ide

pre 2 meseca

Plavi favoriti. Ako ne osvoje - Poćetino OUT!
L

LFCfan

pre 2 meseca

Čelzi je priličan favorit. To kažu i kladionice. Liverpul je već dobijao na penale, tako da se ne bih tome radovao. Valjalo bi dobiti pre penala, a sa kim? Brine ona utakmica Čelzija protiv Sitija. Ako odigraju isto ili slično pehar je njihov. LFC je mnogo osakacen, baš mnogo. Nadam se pobedi, moram, ali da li je realno - i nije baš.
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

Pa Čelzi već 2 godine igra sa novim mladim, a bez povrijeđenih igrača, zato su i prodani pojedinci tipa Kantea, Mendija, Kulibalija... kapiten Ris Džejms nije odigrao 10 utakmica u zadnje 2 godine, Čilvel isto stalno povrijeđen, Nkunku... ManUtd koliko god loši bili, igraju uvijek bez 5-6 prvotimaca. A kad Liverpulu ili Arsenalu ne igra par igrača, tragedija, odmah izgovori.... pa današnja ekipa Liverpula je opet starija od Čelzijeve i iskusnija!
@

@@@@

pre 2 meseca

Čelzi favorit. Ipak Liverpulu fali veliki broj igrača.
G

Gost1312

pre 2 meseca

Liverpool bez Alissona, Salaha, Trenta, Nuneza, Soboslaja, Jote, Jonesa. Svi prvotimci, a evo sad citam da s epovrijedio i drugi golan Kelleher osim toga fale Thiago i Matip. Strasno kakve pehove ljudi imaju, ovo im je treca ovakva sezona s ovoliko povreda, da li je do doktora ili intenziteta priprema i treninga. :/
V

Veljko9

pre 2 meseca

I takvi ce dobiti Celzi, videces
J

Jaffa keks

pre 2 meseca

Veljko, alal ti vera. Pogodio si. Kad sam video da Klop mora da uvod klince, rezerve rezervi, mislio sam tesko ce do trofeja, ali ipak osvojise. Klop magijaaa!