(©Reuters)
(©Reuters)

Poketino: Optimista sam pred dvomeč sa Bajernom, cilj je plasman u polufinale

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 17:02

Argentinski strateg veruje u igrače Pari Sen Žermena

Žreb Lige šampiona želeo je da prošlogodišnji finalisti snage u aktuelnoj sezoni odmere već u četvrtfinalu te će početkom aprila Bajern Minhen i Pari Sen Žermen kroz dvomeč prirediti novu poslasticu ljubiteljima fudbala.

Susret sa dužnikom iz avgustovskog finala za francuskog predstavnika je prilika da se na najbolji način revanšira za poraz (0:1) u Lisabonu i nastavi pohod ka jednom od retkih trofeja koji im nedostaje u klupskim vitrinama, a Maurisio Poketino uoči utakmica sa Bavarcima istakao je da veruje u svoje izabranike.

Izabrane vesti

"Optimisti smo. Tim će biti konkurentan, eliminisali smo Barselonu, sada će fokus biti na Bajernu, sa jednim ciljem - plasmanom u polufinale", rekao je argentinski strateg za klupski sajt posle žreba.

---

 * Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

---

U prvom susretu Parižani će biti gosti prvaku Evrope i sveta 6. aprila, dok je revanš sedam dana kasnije.

"Ligu šampiona je veoma teško osvojiti, morate da igrate protiv najboljih, a mi ćemo se suočiti sa braniocem titule. Žreb svakako bio težak, ko god da nam je zapao. Iznenađenja se događaju, međutim igraćemo protiv onih koji su trenutno najbolji na kontinentu".

Poketinu će ovo biti drugi međunarodni test nakon što je uspeo da eliminiše Barselonu. Francuski klub je na svom terenu pobedio 4:1, a ubedljivu prednost je održao remijem (1:1) u revanšu.



tagovi

Maurisio PoketinoBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara